Vychutnajte si thajské masáže – využite vianočnú akciu

  • Inzercia
  • 14. decembra 2011, 13:02
  • Autor:inz

Staroveké liečiteľské umenie pochádzajúce z Indie, postupne preniklo cez Thajsko a juhovýchodnú Áziu do celého sveta. Nemusíte preto chodiť ani do Thajska a môžete si aj v Piešťanoch vychutnať originálnu thajskú masáž a dopriať si jej liečivé pôžitky v salóne Thai Massage na Štefánikovej ulici 13. V decembri aj s výhodnou vianočnou akciou – 10% zľava alebo 15 minút navyše zdarma.

Blahodarný vplyv thajských masáži na celý organizmus vyvoláva stláčanie dôležitých tlakových bodov pri energetických dráhach tela. Je to úžasný spôsob ako zredukovať mentálny stres a napätie prostredníctvom dotykov, vône a hudby a zažiť relaxáciu a uvoľnenie. Zárukou tisíckami rokov overených liečivých účinkov tejto metódy je profesionálna masérka, absolventka exkluzívnej školy thajskej masáže so sídlom v budhistickom kláštore WAT PHO v Bangkoku, ktorú nájdete v piešťanskom salóne Thai Massage na Štefánikovej ulici 13.

Podľa potrieb vášho organizmu si môžete vybrať z ponuky štýlového masážneho salóna tradičnú thajskú masáž, olejovú aromatickú masáž, thajskú masáž chodidiel, alebo bylinný vankúšik. Všetky za dlhodobo najlepšie ceny v meste.

Na december pripravili pre vás v salóne Thai Massage lukratívnu vianočnú akciu. Uplatniť si môžete 10% zľavu zo všetkých ponúkaných druhov masáží alebo získať 15 minút navyše zdarma!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava