V Lúke pomýšľajú na návrat do druhej triedy

  • Šport / Futbal
  • 8. decembra 2011, 14:44
  • Autor:Š. Gregorička

PIEŠŤANY – Futbalisti TJ Lúka vypadli pred rokom z druhej triedy do najnižšej súťaže v kraji Trenčín. V novom súťažnom ročníku však vedú so šesťbodovým náskokom tabuľku severnej skupiny tretej triedy a sú na najlepšej ceste na návrat do súťaže, z ktorej v minulej sezóne vypadli.

Počas jesennej časti súťaže stratili zverenci trénera Jozefa Petráša len dva body za remízu v Omšení. Môžu byť spokojní, pretože práve Omšenie je po polovici súťaže so šesťbodovou stratou na Lúku druhé. Jozef Petráš naposledy trénoval v Modrovej, no potom si dal prestávku. Lúčania však jeho prácu poznali, preto oslovili práve jeho. „S ponukou prišiel starosta obce Vladimír Vöröš, ktorý sa ma opýtal, či by som nechcel trénovať ich futbalistov, ktorí by sa chceli po roku vrátiť do druhej triedy. K mužstvu som prišiel trochu neskoro, až prvého augusta, takže všetko sme museli riešiť za ‘pochodu‘. Už v najbližšiu nedeľu sme hrali prvý zápas, takže aj zostava nebola ideálna. Do druhého kola sme už nastúpili v lepšej zostave, pretože sme zohnali viaceré posily. Z Piešťan prišli Jánošík, Nináč a Mitošinka a z dovoleniek sa povracali viacerí chlapci, takže v ďalších zápasoch sme už boli kompletní,“ spomína si na prvé jesenné zápasy tréner Petráš.

Viac sa dočítate v aktuálnom vydaní PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava