Blšie trhy – výhodne nakúpte alebo predajte

  • Inzercia
  • 8. decembra 2011, 09:06
  • Autor:

PIEŠŤANY – Blšie trhy sú príležitosťou pre všetkých záujemcov prísť a zúčastniť sa hry “kúpim – predám”. V Piešťanoch môžete od 17. do 23. decembra navštíviť na Žilinskej ceste 112 prvé Vianočné blšie trhy. Na ploche 15 000 m2 nájdete nielen kuriozity, použitý tovar, ktorý sa vám môže hodiť, ale výhodne tu nakúpite aj úplne nový tovar za bezkonkurenčne nízke ceny.

Na blších trhoch sa predávajú – kupujú dobré, neraz kuriózne veci, ktoré na jednom mieste stratili z hocijakých príčin svoje opodstatnenie a v inom prostredí sa stanú ozdobou, prípadne praktickou vecičkou, čo už nekúpite v žiadnom hypermarkete. V zahraničí sú to veľmi obľúbené akcie. U nás sa berú skôr ako atrakcie, na ktoré chodia Slováci, ak sa chcú zabaviť, niečo kúpiť alebo len popozerať. Naviac, veci, ktoré vám už doma doslúžili a zaberajú miesto, môžete na blšom trhu výhodne speňažiť. Nepotrebujete ani živnostenský list, váš zisk z predaja osobných vecí sa nezdaňuje. Ak máte obchodného ducha, stačí v príslušný termín zavítať na blšie trhy v Piešťanoch.

Bližšie informácie nájdete na www.blsietrhy.sk

Vianočné blšie trhy v Piešťanoch



Od 17. decembra do 23. decembra môžete v čase od 6.00 do 20.00 hod. navštíviť prvé piešťanské Vianočné blšie trhy. 

Vianočné občerstvenie pre návštevníkov budú tvoriť napríklad cigánska pečienka, pečené klobásy, pagáče, husacie a kapustné lokše, kapustnica. Ďalej je to med alebo vianočná medovina, drobné pečivo, oplátky, medovníky, ale aj drevo, sklo, koža, prútie, šúpolie, včelí vosk a výrobky z nich.

Na pultoch stánkov nájdete nespočetné množstvo drobností, ktoré dotvárajú atmosféru blížiacich sa sviatkov a zdôrazňujú  ich starosvetský charakter. Tesne pred Vianocami sa v trhovom areáli objavia kade so živými kaprami a vianočné stromčeky na predaj.

Na týchto Vianočných blších trhoch si na svoje prídu aj lovci rôznych textilných výrobkov, dekorácií, ozdôb, svietnikov, venčekov, kvetinovej výzdoby, ovocia, zeleniny, lesných plodov, hračiek, obuvi, športových potrieb, elektroniky, zberateľských predmetov, starožitností, kníh, bytových doplnkov, nábytku, šperkov a bižutérie, domácich potrieb, parfumérie a podobných spotrebných predmetov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava