Policajná naháňačka v uliciach Piešťan

  • Spravodajstvo
  • 1. decembra 2011, 16:08
  • Autor:(jk)

PIEŠŤANY – Ako scéna z akčného amerického filmu sa odohrala v uliciach Piešťan. Hliadka Mestskej polície (MP) v Piešťanoch v pondelok 28. novembra spozorovala vozidlo, ktoré vošlo do zákazu vjazdu za obchodným centrom Aupark. Vodiča chcela riešiť, no ten zrazu začal prudko cúvať.

Hliadka dostala podozrenie, že žltý Opel môže byť kradnutý, tak sa pustili za ním. Muži zákona mu zablokovali cestu a vinníka chceli legitimovať. Ten ich však obišiel a dal sa na útek. Pričom sa mu podarilo porušiť hneď niekoľko dopravných predpisov a nedal ani na zákazy vjazdu. Opel sa policajtom podarilo zastaviť na ulici Pod Párovcami. Privolali kolegov z obvodného oddelenia,  ktorá vodiča legitimovala.

Ako nám potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová, 45-ročná vodička Opla Corsa ohrozovala bezpečnosť v cestnej premávke, pričom viackrát nereagovala na pokyn MP na zastavenie. Podrobila sa dychovej skúške, pri ktorej jej bola nameraná hodnota 0,48mg/l (1 promile). Policajná hliadka udalosť zadokumentovala ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a vec odstúpila na správne konanie na okresný dopravný inšpektorát. V rámci správneho konania jej hrozí pokuta do 1000 eur a zákaz činnosti do päť rokov.

Pozrite sa, ako cestná pirátka unikala policajtom v uliciach Piešťan.

((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín