Punkové legendy na Lodenici!

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 27. novembra 2011, 03:41
  • Autor:Erik Ďuriš

PIEŠŤANY- Sobotný večer patril v Music pube na Lodenici vyznávačom punkovej hudby. Najväčším lákadlom boli dve slovenské punkové legendy Slobodná Európa a Zóna A.

Jesennú sezónu v Music pube na Lodenici ukončili veľkolepo! A to v podobe punkového večera, na ktorom vystúpili legendy slovenskej punkovej scény skupiny Slobodná Európa a Zóna A. Obe prilákali veľké množstvo punkových nadšencov, ktorí si nenechali ujsť takúto udalosť.

Začiatok večera rozbehla kapela Nekultúra z neďalekého Hlohovca. Ľudia sa pomalinky ale isto začali schádzať a atmosféra gradovala, keďže každý čakal na headlinerov. Potom ako Nekultúra dobre navnadila ľudí v pube, mohla na radu prísť prvá lahôdka večera kapela Slobodná Európa. Spevák tejto formácie Whisky nenechal nikoho na pochybách, že patria medzi to najlepšie, čo si na slovenskej punkovej scéne môžete vypočuť. Piesne ako Pes, Podvod či Som ten poznali naozaj všetci prítomní naspamäť a patrične si to užívali, ako sa na punkáčov patrí.

Po nich nasledovala najstaršia kapela večera Zóna A. Charizmatický spevák kapely – Koňýk zožal ovácie hneď po svojom príchode na pódium, a tak sa mohla začať dalšia výdatná porcia kvalitnej punkovej hudby. Ani tento ich koncert sa nezaobišiel bez hitov ako Puf a Muf, Chleba alebo Možno. Ako u Slobodnej Európy tak aj tu pri pogovaní spievali všetci s nimi. Atmosféra bola naozaj výborná. Skvele rozbehnutý večer mala zakončiť kapela Street Spirit z Myjavy, tá však svoj koncert neodohrala. Niekoľko stoviek ľudí odchádzalo spokojne domov…

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj