Vo futbalovej „trojke“ prezimuje najlepšie Dolný Lopašov

  • Šport / Futbal
  • 23. novembra 2011, 08:29
  • Autor:šg

PIEŠŤANY – Ako prví dohrali jesennú časť futbalových súťaží hráči v tretej triede, skupina B. Prvú polovicu najlepšie zvládli futbalisti z Dolného Lopašova, ktorí prezimujú s 27 bodmi a trojbodovým náskokom pred Pečeňadmi na prvom mieste.

Pôvodne malo hrať v tejto najnižšej futbalovej súťaži 13 mužstiev, no po preradení Ratnoviec do oblastnej súťaže a vylúčení Peterčana Hlohovec v priebehu sezóny dohralo jesennú časť iba desať kolektívov. To v praxi znamenalo, že každé z mužstiev malo až trikrát voľno.

Z mužstiev nášho okresu sa jeseň vydarila hlavne hráčom z Dolného Lopašova. Zverenci trénera Mariána Mihálika v nej nastrieľali v priemere po päť gólov na zápas, v ôsmich z desiatich zápasov nedostali ani gól a jedinú prehru utrpeli na ihrisku najväčšieho konkurenta z Pečeniad, kde prehrali 1:3. „Hrali sme však bez troch hráčov základnej zostavy, navyše v zápase si zlomil nohu Beblavý. Urobili sme dosť chýb a domácich vyhecoval k dobrému výkonu skúsený Tomáš Ondrašík, ktorý hrával aj u nás,“ priblížil nám zápas jesene tréner D. Lopašova. Z jeho zverencov bol najlepším strelcom Peter Hornák so 16 gólmi a Erik Špernoga skóroval deväťkrát.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín