Požiar spôsobil škodu 15tisíc eur

  • Spravodajstvo
  • 16. novembra 2011, 09:18
  • Autor:RED

PIEŠŤANY – Na linku tiesňového volania Koordinačného strediska IZS v Trnave nahlásili požiar bytu na prvom poschodí, na ulici A. Dubčeka 15. Na miesto boli vyslaní traja príslušníci HaZZ s technikou. Po príjazde preskúmali miesto požiaru a zistili, že byt bol uzatvorený a prehárali vstupné dvere.

Príslušníci dvere násilne vylomili. Na mieste udalosti bola tiež príslušníci mestskej polície a Obvodného oddelenia Policajného zboru v Piešťanoch. Počas prieskumu vnútorných priestorov bytu hasiči našli osobu, ktorá sa  nadýchala splodinami horenia.
Nájdenej osobe, 75 ročnej majiteľke domu, poskytli evakuačnú masku a následne naložili na nosidlá a vyniesli z miesta požiaru na voľné priestranstvo. Príslušníci vykonali odvetranie vnútorného priestoru bytového domu a na likvidáciu požiaru nasadili vysokotlakový prúd. Priama materiálna škoda, ktorá požiarom vznikla, bola predbežne vyčíslená na 15 000 eur. Príčinou vzniku požiaru bola nedbalosť a neopatrnosť pri manipulácii s otvoreným ohňom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava