Trio našich zavŕšilo jeseň s plným bodovým ziskom

  • Šport / Futbal
  • 15. novembra 2011, 14:44
  • Autor:Jaroslav Valo

PIEŠŤANY – Zápasmi záverečného 15. kola sa počas víkendu skončila jesenná časť všetkých regionálnych súťaží. Za pekného počasia sa víťazstvami rozlúčili so svojimi divákmi Piešťanci, Krakovanci i futbalisti Veľkých Kostolian. Smutní odchádzali zo štadióna len diváci v Trebaticiach. Po jeseni sú na tom z našich najlepšie Piešťanci, ktorí pôjdu v majstrovstvách regiónu Západ do odvety z druhej priečky tabuľky.

PFK Piešťany – Jaslovské Bohunice 4:0 (1:0)



V krajskom derby sa očakávalo víťazstvo Piešťan, no to sa rodilo veľmi ťažko. Dobre organizovaná obrana hostí nepúšťala domácich útočníkov do vyložených šancí. Za zmienku stoja len dva nepresné pokusy Bretschneidera. Na druhej strane musel dvakrát zasahovať domáci gólman Hodulík. Až v 42. min sa diváci dočkali, keď na dlhý pas Sailera si nabehol Charizopulos, toho v šestnástke fauloval Humel, za čo uvidel červenú kartu, navyše domáci kopali jedenástku. Tú bezpečne premenil Koprda a domáci viedli 1:0. Presilovku o jedného hráča Piešťanci dokonale využili v druhom polčase. V 60. min ešte gól Šima pre ofsajd neplatil, no o tri minúty neskôr bol faulovaný v gólovej šanci a domáci kopali ďalšiu jedenástku. Z nej Sailer svojím prvým gólom v drese PFK zvýšil na 2:0. V 73. min po centri Karima trafil Šimo len žrď, následný center poslal Bretschneider hlavou do brvna a dorážka Vyskoča skončila v rukách brankára. V 83. min. vyšla domácim pekná kolmá akcia a po prihrávke Moravčíka sa bez problémov trafil do siete Šimo. Posledný gól Piešťancov v jesennej časti strelil v 88. min po Bretschneiderovom centri Koprda.
 
Zostava PFK: Hodulík – Galba, Sailer, Bakita (75. Kvasnica), Bretschneider, Charizopulos (62. Kučera), Mehdi-Karim (85. Škrováň), Vyskoč, Šimo, Koprda, Moravčík.

Aktuálne športové dianie v piešťanskom regióne nájdete v každom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek