Románek troma gólmi otáčal ťažký zápas!

  • Hokej / Šport
  • 13. novembra 2011, 22:24
  • Autor:P. Jurák

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – V nedeľu večer cestovali piešťanskí hokejisti do Liptovského Mikuláša, kde zohrali ďalší zápas 1. Slovenskej hokejovej ligy.

Domáci boli zo začiatku lepším mužstvom, vytvorili si viaceré možnosti a po necelých deviatich minútach dali prvý gól. Aj po góle sa obraz hry nezmenil a domáci v štrnástej minúte viedli už 2:0.
V druhej tretine sa hra vyrovnala, Piešťany sa častejšie dostávali pred bránku domácich, no gól sa im nepodarilo vsietiť, domácim tiež a tak sa tretina skončila 0:0.
V tretej tretine boli spočiatku domáci opäť mierne lepší, častejšie sa dostávali pred bránku Piešťan. Zdalo sa, že Liptovský Mikuláš dotiahne zápas do víťazného konca. Piešťany ale dokonale otočili zápas. Najskôr Románek znížil desať minút pred koncom. Tri minúty pred koncom zápasu Piešťany vyrovnali na 2:2, opäť zásluhou Jána Románeka.
V predĺžení, tridsať sekúnd pred koncom sa postaral o výhru Piešťan, Ján Románek, ktorý v tomto zápase dosiahol hetrik a svojím vynikajúcim výkonom otočil zápas.

Góly: 08:29 Bartík (Macík), 14:26 Kadura (Kledrowetz), – 49:24 Románek (Haring,Nemec), 56:49 Románek (Kolník), 64:32 Románek (Ďurkech, Nemec)

Zostava ŠHK 37 Piešťany: Ondrejka – Bokroš, Hruška, Kolník, Urban, Vrána, Ďurkech, Mrázik, Vyletelka – Jánoš, Mišura, Pupák – Haring, Peško, Románek – Mihálik, Nemec, Lisoň – Rosa, Učeň, Klčo

Zostava MHk 32 L.Mikuláš: Palko – Beňa, Bartík, Kledrowetz, Hyben, Klepáč, Kokavec, Mezovský, Galko – Pleva, Macík – Kadura, Mezovský, Kuric – Piatka, Mravec, Ďurný – Valášek, Hančiak, Penák

Divákov: 810

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav