Predaj lístkov na šláger Trnava – Slovan v piatok a nedeľu

  • Šport / Futbal
  • 4. novembra 2011, 06:05
  • Autor:sita

TRNAVA – Predpredaj vstupeniek na najväčší šláger 15. kola Corgoň ligy FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava, ktorý sa uskutoční v nedeľu o 14.30 hod. v Trnave, bude pre domácich fanúšikov v piatok od 16.00 do 18.00 h. Pokladnice na Štadióne Antona Malatinského zostanú v sobotu 5. novembra zatvorené a znova sa otvoria v nedeľu 6. novembra o 10.00 h. Predaj lístkov na tento prestížny zápas dvoch tradičných rivalov potrvá až do jeho začiatku.

"Bratislavčania dostali k dispozícii 800 vstupeniek do sektora hostí na Južnej tribúne, z bezpečnostného hľadiska zostane zvyšok tribúny a sektor G na Západnej tribúne uzavretý," upozorňujú autori informácie o predpredaji vstupeniek na internetovom portáli www. spartak.sk.
Na tom istom fanúšikovskom fóre o momentálnom dianí v kuchyni "bílich andelov" sú aj slová uznania hlavného trénera tímu zo slovenského Ríma Pavla Hoftycha na adresu verných priaznivcov, ktorí boli Karhana a spol. povzbudiť nie iba v zápase 14. kola Corgoň ligy v Prešove (0:2), ale aj v odvetnom štvrťfinálovom stretnutí Slovnaft Cupu v Banskej Bystrici (1:1). V oboch dueloch ťahali "červeno-čierni" za kratší koniec. Po spomenutej remíze pod Urpínom z národnej pohárovej súťaže už "spartakovci" vypadli, pozíciu lídra tabuľky Corgoň ligy 2011/2012 si však udržali aj po výbuchu na pôde vtedy posledného tímu 1. FC Tatran Prešov.

"Vďaka patrí fanúšikom, ktorí nás prišli povzbudiť. Vážime si, že pricestovali za nami po Prešove aj do Banskej Bystrice, a to napriek tomu, že bol sviatok. Teší nás, že sú tu stále ľudia, ktorí to nezabalia po väčšom neúspechu," povedal 44-ročný český kormidelník trnavského tímu Pavol Hoftych.

Súvisiace články: Pred Slovanom v Trnave zákaz predaja alkoholu Na futbalový zápas sa pripravujú policajti z celého kraja

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín