E. M. Photography: StreeTT Session – ako bolo?

  • Blogy
  • 4. novembra 2011, 19:49
  • Autor:Švaco

Piešťanci Erik „Eriino“ Ďuriš a Marek „Švaco“ Švančara sa rozhodli zužitkovať svoje niekoľkoročné skúsenosti z oblasti fotografie a v roku 2009 založili projekt E.M.Photography (Erik.Marek.Photography), v rámci ktorého ponúkajú začínajúcim i skúsenejším fotografom cenné rady pri vytváraní kreatívnych fotografií. Na webe Piešťanského týždňa vám budú prinášať v jednotlivých epizódach nielen rady, ale i rozhovory so zaujímavými ľuďmi z oblasti fotografie či rôzne fotoreporty. Dnes sa pozrieme, ako bolo na StreeTT Session v Trnave.

Ako ste mohli zaregistrovať, v sobotu 18. júna sme boli na StreeTT session v Trnave . Táto akcia bola užasným spojením športu, umenia (Graffiti, Video, Fotka, Flatland, BMX street, Hudba, SK8) a mladých ľudí, čo bolo veľmi pekné a osobne dúfam, že na tomto našom malom Slovensku bude rásť chuť robiť niečo podobné aj v iných mestách. Nevynímajúc Piešťany.

Takto sa nám spropagujú mladí ľudia i mladé športy. Na júnovom StreeTT session ste mohli vidieť BMX Flatland, kde máme šikovneho atléta Richarda Reichela, BMX Street chalani zo 100ky a ostatných, ktorí ukázali, že street nie je o ničení vecí, ale o tom ako vidieť kreatívne  prekážky na ulici!

Samozrejme, bol tu aj fotopark, kde bolo pre mňa pár zaujímavých sérií fotografií. Ešte aby som nezabudol, zaujímaví boli aj chalani s jojom – určite sa ich oplatí pozrieť.

V neposlednom rade sme tam boli aj my. Keď sme vytiahli blesky a začali fotiť, ľudí to zaujalo a pokecali sme si s nimi. Pokúšali sa fotiť s bleskom mimo tela foťáku, čo ma veľmi teší.


Dúfam, že sme niekomu pomohli posunúť sa o ďalší level…


Veľké ďakujem patrí organizátorom StreeTT session, mestu Trnava a Bronco Headquarters !!!

DÍK!   

Švaco

Prvý ročník akcie s názvom StreeTT session zorganizovalo v sobotu  18. júna 2011 mesto Trnava v spolupráci s neziskovou organizáciou Bronco.sk. V snahe dať možnosť mladým ľuďom realizovať svoje vízie a nápady, prezentovať svoju tvorbu, či schopnosti v netradičných športoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel