Sušička bielizne sa oplatí po celý rok

  • Inzercia
  • 3. novembra 2011, 15:47
  • Autor:inz

Nikto by zrejme nenosil vlhkú, aj keď čistú a voňavú bielizeň. Fajn, ale ako to urobiť v jeseni a počas zimy, keď je príležitostí na sušenie vonku čoraz menej? Odpoveďou môže byť moderná sušička bielizne. Odborník zo spoločnosti DOMOSS, Jozef Dunajčík z oddelenia bielej techniky, má pre nás niekoľko dobrých tipov.

Predstavme si to spolu. Práčka doprala a bielizeň vonia čistotou. Aj po intenzívnom žmýkaní sú veci stále veľmi vlhké. Vonku je zamračený, chladný deň a na klasické sušenie niet času…

Áno, takáto situácia býva pre dnešný dynamický a rýchly život celkom typická. Technické riešenia sú však po ruke. Okrem práčky sú dostupné aj moderné a výkonné sušičky bielizne, ktoré si s takýmto rébusom ľahko poradia. Stačí si len vybrať – presne podľa svojich predstáv a nárokov.

Aké sú teda konkrétne možnosti v sortimente sušičiek bielizne na
trhu? Žijeme predsa v domoch, ale aj v bytoch, dokonca v menších bytoch. Máme veľa, menej či málo miesta…

V prípade, že náš priestor je obmedzený, zvolíme kompromis -práčku so sušičkou. Vysušíme zhruba 2,5 kg bielizne, teda „jednu práčku na dvakrát", ale iste oceníme aj túto pomoc. Ak si vyberieme samostatnú, voľne stojacu sušičku, vysuší nám 6 až 8 kilogramov bielizne, teda celý obsah jedného prania. Pre plošnú úsporu miesta v priestore jestvuje aj voľba tzv. setu, kde sa celá sušička jednoducho postaví na práčku.

Pranie to nie je iba prášok a voda, ale aj elektrina. Sušenie bude ďalšia. Nepredraží sa nám to?

Pravdou je, že ešte nedávno trh ponúkal sušičky s vyššími nárokmi na spotrebu energie. Dnes sú ale k dispozícii aj modely s označením energetická „A" trieda, čo znamená, že ich výkon neznamená „viac eurocentov pre energetické spoločnosti…".

Ženy – u mužov sa to v masovom merítku zrejme nepredpokladá -vám však položia na stôl ďalší pádny argument. Dobre, je vyprané, usušené, ale všetko zostalo pokrčené. Čo s tým?

Sortiment sušičiek spoločnosti DOMOSS TECHNIKA je skutočne široký a vyberie si každá moderná žena. V ponuke sú nielen „áčkové" modely týchto skvelých pomocníkov, ale aj typy so zabudovaným systémom takzvaného „odloženého štartu", kedy sa bielizeň dosuší až po našom príchode. Akonáhle bielizeň ihneď po ukončení programu sušenia vyberieme a poskladáme, nič sa nám nepokrčí. Väčšina má navyše aj špeciálnu funkciu, ktorá nepríjemnému krčeniu zabráni. Ak žehlenie predsa len plánujeme, zvolíme si program sušenia na žehlenie a sušička nám takto odbúra žehlenie. Jednoduché a praktické.

Ešte raz očami ženy. Výber je dôležitý, ale sú po ruke „rovnaké možnosti" a značky?

DOMOSS TECHNIKA v rámci port-fólia elektrospotrebičov, teda i sušičiek, zásadne ponúka len osvedčené a vyhľadávané značky. Značky, ktoré rokmi dokázali, že kvalita je u nich na prvom mieste a cena zohľadňuje oprávnené očakávania zákazníka. Spoločnosť predáva produkty od špičkových výrobcov, akými sú AEG, Miele, Bosch a Whirlpool, čo sú mená, ktoré dennodenne dokazujú svoju vysokú kompetenciu a technickú inováciu.

Presvedčivé argumenty, ale „najväčší kaliber" sme nespomenuli. Koľko a ako? Teda peniaze. Čaká na klienta aj v tomto smere happyend?

Profesionáli spoločnosti DOMOSS TECHNIKA sú kedykoľvek pripravení svojim zákazníkom pomôcť s odbornou radou a primeraným výberom. Zároveň veľmi radi pomôžu aj s formou výhodného nákupu na splátky – bez navýšenia, resp. informáciami o systéme záručného a pozáručného servisu. V našom prípade – pri nákupe sušičky – jestvuje aj možnosť dovozu predmetného tovaru priamo pred prah domu. Skúsenosti a odbornosť spoločnosti DOMOSS TECHNIKA využíva už viac ako 21 rokov niekoľkotisíc spokojných klientov. V prípade, že sa k nim pridáte aj vy, môžete rátať s komplexnými a vyváženými službami pre spokojnosť z dobrého nákupu. Ak ešte konečné rozhodnutie nepadlo, využite možnosť požičať si sušičku na 14 dní zdarma. Tešíme sa na vaše želania a na možnosť splniť ich v každom smere.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav