V Ostrove sa hral „Rodinný futbal“

  • Šport / Futbal
  • 25. októbra 2011, 11:45
  • Autor:vd

OSTROV – Na začiatku bolo rozdávanie tričiek a šiltoviek s logom E.ON a nápisom Rodinný futbal. Na horúce a nedočkavé futbalistické hlavy si šedé čapice založilo 22 hráčov z Ostrova a Vrbového. Slovan Ostrov nastúpil proti MFK Vrbové. Všetci hráči si na klubové dresy navliekli červené „rodinné“ tričká s logom projektu a čakali na povel rozhodcu Libora Šašu, ktorý s píšťalkou na krku viedol oba žiacke tímy na zelený trávnik futbalového štadiónu v Ostrove.

Miestni fanúšikovia sedeli na lavičkách vo vymaľovanej obnovenej tribúne pred budovou štadióna, ktorá dýchala modro žltou novotou. Cez vymenené plastové okná a dvere sa do vnútra nedostal asi ani gram jesenného chladného vzduchu. Vo vynovenej modernej klubovni sedel šéf ostrovských futbalistov Juraj Bielik  spolu so starostkou obce Danou Borovskou. Kým chlapci vonku  behali za loptou a hrali ako o dušu, porozprávali sme sa o štvortisícovom grante, ktorý získali Ostrovčania od Západoslovenskej energetiky práve z projektu Rodinný futbal. 
Pozrite si video a fotogalériu zo slávnostného otvorenia zrekonštruovaného futbalového štadiónu. Futbalisti si slávnosti predstavujú typicky športovo – najlepšie sa oslavuje behom za loptou a gólmi. Boli sme pri tom aj my. Zápas vyhrali Ostrovčania, ktorí nastrieľali Vrbovému osem gólov. V bránke Slovana Ostrov sa lopta futbalistov z kopačiek MFK Vrbové ocitla štyrikrát.

((myvideo:1))
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava