Blog Petra Remiša: Šou mast gou on

  • Blogy / Blogy
  • 25. októbra 2011, 12:52
  • Autor:

Mnohokrát sa ma pýtajú, ako je možné, že naša skupina vydržala tak dlho, skoro tri desaťročia. Robíme to kvôli dievčatám? Odpoveď je jednoduchá: Nie, robíme to miesto nákupov.

Priznávam sa, boli časy, keď sme sa chceli zapáčiť nežnému pohlaviu, ktoré po nás hádzalo spodnú bielizeň. Tie sú preč, lenže medzitým sme našli praktickejší dôvod:

Zbierame veci, ktoré sa váľajú po koncerte na zemi.

Ak napríklad nastúpime po inej kapele, obyčajne pre nás zabudnú na pódiu stojan, trsátka, kábel, alebo husľový slák. Musíme však byť v strehu ak niekto vystupuje po nás. Naše stojany sme už naháňali po Seredi, Brezne aj v Prievidzi.

Hodne ušetríme aj na zimnom oblečení. Po open air koncertoch som prišiel k niekoľkým pekným čiapkam a moderným šálom. Obzvlášť prínosné sú silvestrovské koncerty, kde sa v hľadisku vedľa stratenej baranice váľa basa šampusu.

Zabudnuté kožené a riflové bundy ani nepočítam. Nechávam ich iným členom kapely, lebo sú mi malé. Tenisky bez páru venujem charite.

V poslednej dobe sa udomácnil pekný zvyk nosiť nám na koncerty mastný chlieb s rajčinkami a cibuľou. Milosrdní fanúšikovia ma nielen zachránili od hladu, ale prebudili vo mne podnikateľský zámer: Otvorím si zelovoc a sekáč.

Strelím tam tie podprdy, čo po nás kedysi hádzali dnešné babičky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel