Moravanci dostali v Trnave deväťgólový prídel

  • Šport / Futbal
  • 24. októbra 2011, 14:57
  • Autor:Štefan Gregorička/Juraj Valo

PIEŠŤANY – Víkendové kolo vyšších regionálnych futbalových súťaží našim mužstvám veľa radosti neprinieslo. V tretej lige „vyfasovali“ Moravanci poriadny debakel v Trnave, kde podľahli rezerve Spartaka 0:9, v majstrovstvách regiónu Západ si pripísali na svoje konto druhú prehru Piešťanci a v piatej lige inkasovali Krakovany v Smoleniciach poltucet.

Veľké Ludince – PFK Piešťany 2:0 (1:0)



V prvom polčase mali šance na skórovanie obe mužstvá. Z Piešťancov ich nepremenili Karim a Charizopulos. Na opačnej strane sa v 24. min sa zaskvel Hodulík, keď bravúrne zneškodnil priamy kop a po následnom rohu vyrazil aj gólovú strelu zo šiestich metrov. Hodulík čaroval aj v 35. min, no o ďalšie dve minúty už bol po strieľanom centri domácich bezmocný – 1:0. V závere polčasu bol blízko k vyrovnaniu Sailer, ale jeho exportnú delovku z 25 metrov pod brvno brankár s námahou vyrazil.

Po prestávke mohli hostia vyrovnať, no Bretschneidera domáci obranca zozadu podkopol. Píšťalka rozhodcu však ostala nemá. Po následnom rohu nedočiahol Charizopulos na prihrávku od Šima. Zmeniť skóre skúšal Koprda a po ňom aj Kučera, no bez úspechu. Najväčšiu šancu na vyrovnanie mal päť minút pred koncom Koprda, jeho strelu však obrana zblokovala. Hostia stavili všetko na jednu kartu, no po dlhom odkope domáceho brankára zaváhal Sailer a domáci dali druhý gól. Piešťanci po tejto prehre klesli na tretie miesto.

Zostava PFK: 
Hodulík – Vyskoč, Bakita, Sailer, Kvasnica (46. Šimo), Koprda, Galba, Bretschneider, Moravčík, Charizopulos, Mehdi-Karim.

O jednotlivých zápasoch, ktoré sa uskutočnili minulý víkend, si môžete prečítať v zajtrajšom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel