Ratnovce majú nové ihrisko

  • Spravodajstvo / Región
  • 19. októbra 2011, 15:50
  • Autor:Sylvia Valová

PIEŠŤANY/RATNOVCE – Športovisko pre deti i dospelých v Ratnovciach sa podarilo v uplynulých týždňoch dokončiť aktivistom z občianskeho združenia Formal. Prvé podujatie na ňom usporiadali 11. septembra. Slávnostné otvorenie prilákalo vyše 150 športovcov rôznych vekových kategórií.

„Pokračujeme v úspechu minuloročného podujatia s názvom Rodinný futbal, ale pribudol nám vlastný voľnočasový areál. Okrem športovcov sa tu môžu stretávať rodiny a majú možnosť športovať,“ povedal Ľuboš Horvát, jeden z organizátorov. Akcia bola zameraná najmä na rodiny s deťmi, pre ktoré boli pripravené rôzne súťaže vrátane futbalových zápasov. Najlepší si odniesli zaujímavé ceny, ale pre všetkých bol najväčšou odmenou deň strávený pri športe.
Financie na nové ihrisko sa členom Občianskeho združenia Formal podarilo získať z grantového projektu Rodinný futbal, na ktorý prispieva Západoslovenská energetika, člen skupiny E.O.N. Nový voľnočasový areál môžu využívať športovci všetkých vekových kategórií z Ratnoviec aj okolia.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín