Z víťazstva sa tešili len Veľké Kostoľany

  • Spravodajstvo
  • 12. októbra 2011, 08:51
  • Autor:Peter Sedláček

PIEŠŤANY – Uplynulý víkend našim futbalistom vo vyšších regionálnych súťažiach vôbec neprial. Z poltucta mužstiev sa radovali z víťazstva len Veľké Kostoľany, ktoré vyhrali v okresnom derby v Trebaticiach. Obaja naši treťoligisti prehrali na ihriskách súperov, podobne si počínali aj Piešťanci v majstrovstvách regiónu Západ v Leviciach a v piatej lige Krakovany v Modranke.

OFK Trebatice – OŠK Veľké Kostoľany 0:1 (0:0)



V okresnom derby nastúpili domáci bez svojho hrajúceho trénera Koprnu, ktorý leží v nemocnici. V 16. min sa dostal do šance domáci Kurinec, no z hranice 16-ky tesne minul prázdnu bránku. Hostia vyťažili zo svojej snahy len tri rohy. V 26. min bol za hrubý faul bez lopty na domáceho Zelenaya vylúčený Kavuliak. Hostia boli aj v oslabení Trebatičanom rovnocenným súperom. Po polčase mali 15 minút územnú prevahu, ale stav zápasu sa nemenil. Potom prebrali iniciatívu domáci, ktorí sa častejšie dostávali pred brankára Kúdelu, ale gól nedali ani v 70. min, keď traja domáci útočníci nedokázali dopraviť loptu do bránky. Domácim nebolo súdené dať gól ani po centri Líšku do pokutového územia, naopak na druhej strane unikol striedajúci Jozef Kollár a dve minúty pred koncom rozhodol o tesnom víťazstve hostí.

Zostavy



OFK:
Valovič – Michal Žilka (50. Nosko), Vlado, Zelenay, Martin Žilka, Zemko (81. Herceg), Talajka, Kurinec (69. Netsch), Horvát, Bališ, Líška

OŠK: Kúdela – R. Kadlíček, Bachňák, Modrovič, D. Vavrinec (77. J. Kollár), Chudý, Hnilka, Troják, Š. Kollár (60. J. Horváth), Grígel, Kavuliak.

Viac o výsledkoch i samotných zápasoch sa dočítate v aktuálnom čísle PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela