20. výročie oslávi Gladiator s Kulym, Smatanovou a Táslerom!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 21. septembra 2011, 08:31
  • Autor:ts/red, foto: Patrik Ratajský

Skupina Gladiator, ktorá oslavuje 20 rokov od svojho vzniku, sa v rámci svojho VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR chystá predviesť strhujúcu šou. V šiestich slovenských mestách sa od 4. do 9. októbra predstaví slovenská a dokonca aj európska hudobná špička.

Po dvoch desaťročiach na slovenskej hudobnej scéne sa členovia nitrianskej kapely rozhodli, že okrúhle výročie oslávia vo veľkom štýle. Tohtoročná jeseň tak bude nielen v znamení ich najznámejších hitov, ale aj v bohatom sprievodnom programe. Na narodeninové turné si pozvali hudobnú elitu.

Prvým avizovaným hosťom na turné VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR je srbská formácia na čele s Bobanom Markovičom a jeho synom Markom, ktorí predvedú skutočnú smršť balkánskych rytmov známych z filmov Emira Kusturicu. Popularizátorov hitu Bubamara vystriedajú na pódiach ďalší hudobní hostia. Ako prezradil „oslávenec“ Georgio Babulic, na koncertoch sa okrem nich predstaví aj hviezdna zostava najúspešnejších slovenských interpretov. „Sme veľmi radi, že našich 20 rokov kapely s nami oslávia spoločným hraním na turné aj naši rovesníci a kolegovia Ivan Tásler, Kuly a Zuzana Smatanová. Zahráme si spoločne nejaké pesničky a poriadne si to užijeme,“ teší sa spevák Miko Hladký.

Táto skutočne hviezdna partia vystúpi postupne na polovici koncertných miest. Ku Gladiatoru a Bobanovi Markovičovi sa v Bratislave pridá Ivan Tásler, v Martine ich šou spestrí Zuzana Smatanová a v Nitre pred domácim publikom Mário „Kuly“ Kollár.

Koncertu pätice členov Gladiatoru bude predchádzať v každom meste vystúpenie Silvayovcov, ktorí sa preslávili najmä účinkovaním v šou Česko Slovensko má talent. Netypickým spojením ľudových hudobných nástrojov a modernej tanečnej hudby si získali tisícky fanúšikov. Na fujare, husliach a cimbale dokázali zahrať hitovky od Prodigy či dokonca Michaela Jacksona.

V podaní najlepších slovenských interpretov a orchestra Bobana Markoviča bude jeseň skutočne horúca v šiestich mestách. V Bratislave sa turné začne 4. októbra, 5. 10. sa presunie do Martina, 6. 10. do Nitry, o deň neskôr zavíta jedinečné turné do Prievidze, 8. 10. budú najväčšie hity znieť v Košiciach a 9. októbra sa celá séria koncertov uzavrie v Humennom.  

Všetky koncerty majú jednotný začiatok o 19:00hod. a vstupenky sú v predpredaji v sieťach Ticketportal a Ticketstream za fantastickú cenu 5 EUR!    

Kompletný program  VŠETKO NAJLEPŠIE TOPFEST TOUR:

4.10. 2011 – Bratislava : Športová hala HANT Pasienky, hosť: Ivan Tásler
5.10.2011 – Martin : Športová hala Podháj, hosť: Zuzana Smatanová
6.10.2011 –  Nitra : Hala Klokočina, hosť: Kuly
7.10.2011 – Prievidza : City Aréna
8.10.2011 – Košice : Hala Cassosport
9.10.2011 –  Humenné : Športová hala Ultras

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela