E.M.Photography: Epizóda nr. 1 „Taká naša oficiálna“

  • Blogy
  • 16. septembra 2011, 11:50
  • Autor:Erik Ďuriš

Piešťanci Erik „Eriino“ Ďuriš a Marek „Švaco“ Švančara sa rozhodli zužitkovať svoje niekoľkoročné skúsenosti z oblasti fotografie a v roku 2009 založili projekt E.M.Photography (Erik.Marek.Photography). V rámci E.M.Photography ponúkajú začínajúcim i skúsenejším fotografom cenné rady pri vytváraní kreatívnych fotografií. Na webe Piešťanského týždňa vám budú prinášať v jednotlivých epizódach nielen rady, ale i rozhovory so zaujímavými luďmi z oblasti fotografie či rôzne fotoreporty.

[author][/author][copyright][/copyright][order]2[/order][galleryimg][/galleryimg]
Foto 1

Na deň natáčania si veľmi dobre pamätám. Bolo také premenlivé počasie a nič sa mi nechcelo robiť. Švaco ma vytiahol, aby sme šli niečo nafotiť a hlavne natočiť, keďže mal od Annamárie požičanú kameru. Išli sme teda ešte po Annamáriu a vyrazili sme.
Mali sme namierené na slnečnicové pole v Trebaticiach neďaleko Piešťan. Dorazili sme na miesto, rozbalili veci a začalo pršať :)
Takže ako sme to mali pekne rozbalené, tak sme všetko nahádzali naspäť do auta a upaľovali do Vrbového, kde sa oblačnosť už trhala. A práve cestou do Vrbového začína úvod nášho videa. Nakoniec som sa odhodlal a vyliezol z auta. Povyťahoval som všetky potrebné veci a začal fotiť. Doteraz som rád, že ma prehovorili. Fotky sa vydarili. 
Postupne prestalo pršať úplne a fotilo sa fajn. Švaco sa vybláznil s kamerou. Vyskúšal všetko, čo sa len dalo. Ponatáčal, postrihal, olalá a máme tu finálne video :)



Nabudúce sme si pre vás pripravili rozhovor s fotografom. Jeho meno vám však neprezradíme. Nechajte sa prekvapiť 🙂

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj