V Auparku pribudne nová detská zóna

  • Inzercia
  • 14. septembra 2011, 12:17
  • Autor:ts/red

PIEŠŤANY – V piešťanskom Auparku sa všetky aktivity, určené pre deti tešia veľmi veľkej obľube. Po letných kreatívnych dielňach a výstave DaVinci preto nákupno-zábavné centrum opäť prichádza s novinkami pre najmenších!

Nakupujete s dieťaťom a nechce sa vám nosiť so sebou vlastný kočík až do pasáže? Aupark má pre vás riešenie vo forme stálej služby na informačnom pulte – bezplatného zapožičania štýlových detských športových kočíkov. Vďaka tomu, že sú ľahké a dobre sa s nimi manipuluje, mamičkám aj najmenším návštevníkom uľahčia pohyb po interiéri Auparku.  Už v septembri ich nájdete na informačnom pulte na prízemí každý deň v čase otváracích hodín.

Nielen deti vedia, že priestorov na hranie nikdy nie je dosť … a tak v piešťanskom Auparku pribudne začiatkom októbra zaujímavá detská zóna pre najmenších v priestoroch na prvom poschodí pri prevádzkach rýchleho občerstvenia. Zebrička, nosorožec či žirafka poskytnú ideálny priestor na šantenie a detskú fantáziu, zatiaľ čo rodičia ich môžu pohodlne pozorovať pri obede.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín