Cyklista zrazil ženu na chodníku a ešte jej vynadal

  • Spravodajstvo
  • 12. septembra 2011, 17:00
  • Autor:

Pravdepodobne už viacero Piešťancov zažilo situáciu, že pri prechádzke na neho zozadu zazvonil bicyklový zvonček. Cyklista sa prípadne neobťažoval ani zvoniť, len na svojom dvojkolesovom tátoši prefrčal po chodníku popri peších. Nielen v Piešťanoch patrí ku kultúre niektorých cyklistov preháňať sa po chodníkoch bez ohľadu na chodcov. Pokiaľ by takýchto „chodníkových“ pirátov chytili policajti, hrozí im v blokovom konaní pokuta až do výšky 60 eur. Aj o tomto si prečítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa, ktorý nájdete v predaji odo dnes 13. septembra.

Kolízia dračích lodí rozprúdila debaty



V nedeľu 4. septembra sa uskutočnili prvé neoficiálne majstrovstvá Slovenska dračích lodí na Váhu. Medzi piešťanskými mostmi súťažilo osem posádok. Všetko išlo ako po masle, až na finálovú jazdu. V nej súťažili Pieščanskí draci, Farmári TN a Nostradamus 2012. Počas preteku sa lode drakov a farmárov začali k sebe približovať, a tak došlo ku kolízii.

Babuškológovia pokrstili Jožinkovu knihu čokoládou



Začiatkom septembra sa humorista Jozef Babušek dožil okrúhlej deväťdesiatky. Osláviť ju prišiel do Piešťan, do Domu umenia. Pri tejto príležitosti v spoločnosti rodiny a svojich priateľov pokrstil novú knihu o jeho diele a živote s názvom Nie len Jožinko. Krstilo sa čokoládovými bonbónmi, na ktorých bol vyobrazený Babuškov celoživotný súputník – kreslený „Idiot“.

Horanský skončil na US Open v semifinále



Svoje účinkovanie na tenisových grandslamových turnajoch v juniorskej vekovej kategórii zavŕšil 18-ročný piešťanský tenista Filip Horanský na US Open v New Yorku. V dvojhre sa prebojoval do štvrťfinále a vo štvorhre spolu s Čechom Jířím Veselým až do semifinále. V oboch prípadoch prehral s neskoršími víťazmi.

Obhajca prvenstva začal sezónu prehrou



Hokejisti ŠHK 37 Piešťany začali nový súťažný ročník v Michalovciach, kde podľahli Dukle 2:4. Po zmenách v kádri sa čakalo, že na východe republiky to zverenci trénera Hovorku nebudú mať ľahké, čo sa aj potvrdilo. Piešťanci dostali až tri góly vo vlastnom oslabení…

V Piešťanskom týždni 37, ktorý vychádza dnes, si prečítate aj o tom, ako Piešťanec Ondrej Pastirik pracoval s mačetou, ako môže Ticho liečiť či ako hádzanári MHK nemajú peniaze na postup.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava