V súťaži zvíťazila Jenny Broňa

  • Spravodajstvo
  • 6. septembra 2011, 11:26
  • Autor:red

PIEŠŤANY – Súťaž Môj domáci miláčik, ktorá prebiehala na webe Piešťanského týždňa počas celého leta, pozná už svojho víťaza. Stala sa ním fenka Jenny Broňa. Jej majiteľkou je Ľubomíra Streicherová.

Do súťaže Môj domáci miláčik ste mohli počas letných prázdnin prihlásiť svojho obľúbeného zvieracieho miláčika. Túto možnosť využilo až 481 majiteľov psíkov, mačiek, korytnačiek i iných exotickejších zvierat. Hlasovať ste tak mohli aj za prasiatka, králikov, papagájov i andulky, za myšky i morčatá, dokonca aj za koňa, kohúta Onura alebo pakobylku austrálsku. Podľa predpokladov, najpočetnejším druhom boli práve psy rôznych plemien, na druhom mieste sa umiestnili mačky. 

V každom čísle Piešťanského týždňa sme vyhodnotili víťaza týždňa podľa vášho hlasovania. Poukážky v hodnote 10 eur na nákup chovateľských potrieb v predajni Pet Center v Auparku Piešťany získali majitelia psíkov Jerry Leeho, Nera, yorkšíra Bobiho, psíkov pózujúcich v hrncoch, Morského vlka na surfe, Jenny Broňi, čivavy Bony a psíka Mimi. 

Na základe hlasovania prebiehajúceho od 4. júla do 5. septembra (do 12.00 hod.) sa vďaka najväčšiemu počtu hlasov (5623) stal celkovým víťazom súťaže Môj domáci miláčik psík Jenny Broňa. Majiteľka Ľubomíra Streicherová tak získa nákupnú poukážku na nákup chovateľských potrieb v predajni Pet center v Auparku Piešťany na 30 Eur a darčeky od spoločnosti Pet center v hodnote 100 Eur. Ďalej ošetrenie podľa potreby vo veterinárnej ambulancii ab-vet Piešťany na ulici A.Trajana 4648/2 v  Piešťanoch v hodnote 30 Eur, hodnotnú knihu o zvieratách od Kníhkupectva Bene Libri Piešťany a profesionálne fotenie od Erika Ďuriša z Piešťan. Fotografie budú uverejnené v týždenníku Piešťansky týždeň. Zároveň získava v salóne pre psíkov – Bublinka vo Vrbovom celoročnú permanentku na profesionálny servis.
Výsledky hlasovania
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj