Nad Dubovanmi bol opäť pach smrti

  • Spravodajstvo
  • 24. augusta 2011, 12:09
  • Autor:vd

PIEŠŤANY/DUBOVANY – V Dubovanoch sa v utorok 23. augusta popoludní stala ďalšia tragická dopravná nehoda. O život prišiel 21-ročný motocyklista Tomáš Ambruš, ktorý unikal polícii údajne už od Boroviec, kde jazdil neprimerane rýchlo. Sedel na motorke bez evidenčného čísla navyše s vedomím, že nemá vodičák.

Vysoká rýchlosť, polícia v pätách, stres, dve mierne, ale opačné zákruty za sebou, oproti idúci autobus – to všetko sa nakumulovalo do jediného tragického okamihu. Tomáša, zakliesneného pod autobusom, dlho uvoľňovali  piešťanskí hasiči pomocou hydraulického zariadenia a vzduchových vankúšov. Následne sa o neho postarali záchranári. Vo vrtuľníku ešte žil, no v nemocnici skonal na následky početných zranení. Hasiči uvoľnili vrak motorky spod autobusu pomocou vzduchových vankúšov. Podľa našich informácií, Tomáš bol kamarátom Dávida, ktorý v januári zabil Alicku a Simonku.  

Podľa krajského hovorcu polície Michala Hanusa, k nehode došlo za týchto okolností:
 
V utorok 23. augusta asi o 15.30 h sa v obci Dubovany, na ceste II/504, sa stala dopravná nehoda. 21-ročný vodič motocykla zn. Honda bez evidenčného čísla, viedol motocykel smerom na obec Veľké Kostoľany. Po tom, ako ho začala zastavovať hliadka polície, začal vysokou rýchlosťou unikať. V obci Dubovany, v miernej pravotočivej zákrute neprispôsobil  rýchlosť  jazdy  svojim schopnostiam, povahe a stavu vozovky, prešiel do  protismeru  a čelne narazil do oproti idúceho autobusu. Vodiča motocykla transportoval vrtuľník do Fakultnej nemocnice v Nitre, kde zraneniam podľahol. U vodiča autobusu nebolo zistené požitie alkoholu. K zraneniu ďalších osôb nedošlo. Vodič motocykla jazdil bez príslušného vodičského oprávnenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav