Poplachové sirény vyplašili 119 obcí

  • Spravodajstvo
  • 22. augusta 2011, 15:46
  • Autor:red

Približne v 119 obciach a mestách nášho regiónu sa v stredu 17. augusta podvečer rozozvučal kolísavý zvuk sirén, ktorý ohlasoval zvýšenú riadiáciu. Ľuďom stuhla v žilách. Pár sekúnd prenikavého signálu stačilo, aby nastala panika. V aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa sa dozviete, čo robiť v prípade ostrého poplachu, z akých zdrojov by ste sa dozvedeli o ohrození a prinesieme vám aj vyjadrenia Slovenských elektrární, Odboru civilnej ochrany a krízového riadenia Obvodného úradu v Piešťanoch a názory ľudí na minulotýždňový planý poplach.

V Piešťanskom týždni 34 sa dozviete odpovede na všetky otázky súvisiace s vyhlásením ostrého poplachu – aké pokyny treba dodržiavať, z akých zdrojov by ste boli informovaní v prípade vášho ohrozenia zvýšenou radiáciou,…

Súčasne vám prinesieme aj vyjadrenia kompetentných k minulotýždňovému planému poplachu. K tejto téme sa vyjadria okrem starostu obce Veľké Kostoľany Gilberta Lišku, aj hovorkyňa Slovenských elektrární Janka Burdová a vedúci odboru civilnej ochrany a krízového riadenia Obvodného úradu v Piešťanoch, Igor Košík.

Najčítanejší regionálny týždenník Piešťanský týždeň nájdete už zajtra v predaji na pultoch stánkov a vybraných obchodov, stiahnuť si ho však môžete aj v elektronickej podobe tu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava