Mladé talenty dostanú šancu aj tento rok!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 19. augusta 2011, 15:32
  • Autor:ts/red

Po minuloročnom úspechu Pódia mladých talentov dobrej hudby Nadácie SPP sa i tento rok organizátori Bratislavských jazzových dní Slovenská sporiteľňa 2011 rozhodli dať šancu začínajúcim kapelám. Minuloročný víťaz, kapela The Illusions Trio, svoj víťazný koncert na hlavnom pódiu festivalu odohrá už 21. októbra.

Kapely a hudobníci, ktorí chcú koncertovať na tom istom pódium s hviezdami svetového džezu, môžu o svoje miesto zabojovať prostredníctvom súťaže, ktorú organizátor festivalu agentúra Rock Pop Bratislava pripravila v spolupráci s Nadáciou SPP. Stačí zaslať nahrávku s niekoľkými skladbami a deväť najlepších kapiel vystúpi počas troch dní 37. ročníka bratislavských džezákov, ktoré sa uskutočnia 21. – 23. októbra. Z nich, na základe hlasovania návštevníkov a odbornej poroty festivalu vzíde víťaz, ktorý počas festivalu v roku 2012 vystúpi na hlavnom pódiu spolu so svetovou džezovou špičkou. 

Prihlášky do súťaže môžu kapely spolu s krátkou biografiou a fotografiou zaslať do 15. septembra mailom rockpop(zavináč)rockpop.sk alebo na poštovú adresu: Rock Pop Bratislava, P. O. Box 55, 814 99 Bratislava. Z prihlásených súťažiacich odborná porota vyberie deväť interpretov, ktorí sa predstavia naživo.

www.bjd.sk

www.facebook.com/bjd.sk
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava