Tragédia – pod rýchlik skočil starší muž

  • Spravodajstvo
  • 15. augusta 2011, 17:27
  • Autor:vd

PIEŠŤANY/BRATISLAVA – Za protihlukovou bariérou na Sídlisku A. Trajan v Piešťanoch v pondelok 15. augusta 2011 krátko pred treťou hodinou popoludní skočil pod idúci rýchlik starší muž. Utrpel rozsiahle devastačné poranenia nezlučiteľné so životom. Túto správu nám potvrdila sprievodkyňa rýchlika Bayer idúceho z Bratislavy do Košíc. „Muž sa vrhol pod rýchlik, rušňovodič nemal možnosť zrážke zabrániť,“ skonštatovala mladá sprievodkyňa.


Na miesto nešťastia dorazila polícia aj záchranári s lekárom. Tí žiaľ, už mohli skonštatovať len smrť následkom rozsiahlych devastačných poranení. „Sedel som v rýchliku, keď ten zrazu zatrúbil a zastal. Na okne nášho vagóna ostali po tom nešťastlivcovi stopy krvi…“ povedal nám mladík, cestujúci do Žiliny. Pretože polícia musela nešťastie zdokumentovať,  vlak ostal takmer dve hodiny stáť asi sto metrov za telom samovraha. „Brzdná dráha vlaku je až 500 metrov, nikomu by sa nepodarilo nešťastiu zabrániť. Ten človek sa rozhodol a urobil to. Chudák. Ktovie, čo ho k takému strašnému činu priviedlo,“ dodala zamestnankyňa  železničnej dopravy.
V dôsledku  tohto nešťastie meškali aj ďalšie spoje z Bratislavy. Niektorí cestujúci ostávali vo vlaku, iní sa vydali cez strnisko povedľa bariéry na stanicu. „Nebudeme tu čakať, nastúpime na nejaký autobus do Trenčína,“ rozhodli sa dvaja cestujúci študenti. Z vlaku odišli desiatky ľudí.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava