Hazardoval na ceste smrti

  • Spravodajstvo
  • 12. augusta 2011, 10:59
  • Autor:KR PZ/red

PIEŠŤANY/VRBOVÉ – Nedisciplinovanosť niektorých vodičov nemá hranice. V stredu 10. augusta sa policajnej hliadke Obvodného oddelenia PZ vo Vrbovom podarilo zastaviť medzi obcami Vrbové a Prašník vodiča, ktorému pri dychovej skúške namerali 0,50 ‰ alkoholu. V tomto úseku sa pritom stali len nedávno až dve smrteľné dopravné nehody.

Policajná hliadka Obvodného oddelenia PZ vo Vrbovom zastavila a kontrolovala v stredu 10. augusta na ceste medzi obcami Vrbové a Prašník osobné auto. Vodičovi Renaultu s evidenčným číslom Českej republiky namerali policajti pri dychovej skúške 0,50 ‰ alkoholu. Vodič sa tak dopustil priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a polícia mu zadržala vodičský preukaz. O sankcii pre 32-ročného vodiča z Lovinobane bude rozhodnuté v správnom konaní.

Medzi Prašníkom a Vrbovým sa pritom len nedávno stali až dve smrteľné dopravné nehody. Vo štvrtok 21. júla na tomto úseku vyhasol život len 28-ročného vodiča. V daždivom počasí dostal pravdepodobne šmyk a narazil do stromu, ktorý sa mu stal osudným. Záchranári po príjazde na miesto nehody skonštatovali okamžitú smrť. Takmer o dva týždne neskôr po náraze do stromu prišiel o život na "prekliatej" cestnej komunikácii ďalší vodič z Brezovej pod Bradlom.
Súvisiace články: Náraz do stromu vodič neprežil Smrteľná dopravná nehoda pri Vrbovom

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel