Pri Hlohovci sa zrazil autobus s dodávkou

  • Spravodajstvo
  • 11. augusta 2011, 09:32
  • Autor:HaZZ/red

PIEŠŤANY/HLOHOVEC – V stredu 10. augusta v poobedňajších hodinách sa na štátnej ceste v katastri mesta Hlohovec smerom na Tepličky stala dopravná nehoda autobusu a dodávkového vozidla. Pri nehode sa ľahko zranila posádka dodávky Mercedes Vito. Cestujúci v autobuse vyviazli bez zranení.

V stredu o 15:48 hod. bola na hasičskú stanicu v Hlohovci ohlásená dopravná nehoda autobusu Irisbus Iveco-Fiat a dodávky Mercedes Vito z Maďarskej republiky na štátnej ceste číslo II/514 v katastri mesta Hlohovec smerom na Tepličky, okres Hlohovec. Pri nehode zasahovali štyria príslušníci z hasičskej stanice v Piešťanoch.
 
Vodič dodávky bol zranený, jeho spolujazdec zostal zakliesnený vo vnútri vozidla, tretia osoba vyviazla s ľahkými zraneniami. Všetci boli maďarskej štátnej príslušnosti. Príslušníci HaZZ vyslobodili zakliesnenú osobu z dodávkového vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel Zdravotnej záchrannej služby. Desať cestujúcich v autobuse vyviazlo bez zranení.

Havarované automobily zabezpečili hasiči proti vzniku požiaru. Dodávku pomohli naložiť na vozidlo odťahovej služby a očistili vozovku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava