Neznámi získali ďalšie ocenenie

  • Kultúra a spoločnosť
  • 9. augusta 2011, 12:34
  • Autor:Jaroslav Šimo/ar

PIEŠŤANY – Šteruská kapela Neznámi si pripísala na svoje konto ďalší úspech. Po prestížnej Cene Michala Tučného sa stali držiteľmi certifikátu Association Of Main Scene Of Country Music, čím sa zaradili k takým osobnostiam ako je Pavel Bobek, Robert Křesťan alebo nežijúca legenda country Michal Tučný.

Po úspechu na festivale Porta v Ústí nad Labem v roku 2009 a zisku Ceny Michala Tučného na najväčšom českom country festivale Stodola Michala Tučného 2010 v Hošticích získali Neznámi ďalšie významné ocenenie. Na festivale Starý Dobrý Western, ktorý sa uskutočnil 5. a 6. augusta v Bystřičke pri Vsetíne, si prevzali z rúk riaditeľa Association Of Main Scene Of Country Music certifikát, ktorým boli prijatí do radov umelcov Main Scene Of Country Music. Tá združuje takých umelcov ako sú Michal Tučný, Miroslav Hoffman, The Colt, Tomáš Linka, Pavel Bobek, Naďa Urbánková, Róbert Křesťan, Jiří Brabec či Martin Žák.

Ocenenie získali za významnú podporu, rozvoj a rozširovanie Country Music, presadzovanie originálneho štýlu v pôvodnom i upravenom prevedení, za seriózne jednanie a solídnu úroveň vystupovania na verejnosti.

Vystúpenie kapely Neznámi si môžete vychutnať v piatok 26. augusta na piešťanskom festivale Lodenica 2011, v nedeľu 28. augusta vo Veľkých Kostoľanoch a v septembri vystúpia aj na Tradičnom Trnavskom jarmoku.

Súvisiace články: Neznámi krstili cédečko šošovicou

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj