Oddnes zaplatíte aj pri Edene a na Rázusovej!

  • Spravodajstvo
  • 3. augusta 2011, 12:07
  • Autor:vd

PIEŠŤANY – Od dnes, teda od stredy 3. augusta 2011 vodiči zaplatia za parkovanie aj pri hoteli Eden a na Rázusovej ulici v Piešťanoch. Sú tam inštalované nové parkovacie automaty. Parkovanie na Rázusovej ulici aj pri hoteli Eden je spoplatnené sumou 50 centov za pol hodinu, vodiči, ktorí sa tu chcú zdržať dlhšie, zaplatia za každých aj začatých 30 minút jedno euro. Pozor! Parkovacie kartičky pri Edene ani na Rázusovej neplatia!

Na Kolárovej ulici sme dnes stretli pracovníka Parkovacej služby Mesta Piešťany, Antona Betáka. Ten nám okrem iného prezradil: „Pri kontrole parkovacích lístkov  denne natrafím na asi tridsiatich nedisciplinovaných vodičov, ktorí nemajú ani parkovaciu kartu, ani si nekúpia parkovací lístok.“Piešťanci, ktorí by si chceli dnes kúpiť parkovaciu kartu, za ňu zaplatia o desať eur viac – teda 25 eur na rok. Parkovacie karty sa predávajú v budove strediska parkovísk a trhovísk Služieb mesta na Hviezdoslavovej ulici. Malý žltý domček s číslom 18 nájdete v uličke za staveniskom Auparku, ktorá kedysi spájala Teplickú a Hviezdoslavovu ulicu popri zadnom okraji trhoviska. Karty sa tu predávajú v pondelok, stredu a piatok vždy od 8:00 do 11:30 a od 12:30 do 15:00.
Na Rázusovej a pri Edene zaplatíte za pol hodinu 50 centov, potom jedno euro
Od dnešného dňa  je parkovanie na Rázusovej ulici aj pri hoteli Eden spoplatnené sumou 50 centov za pol hodinu, vodiči, ktorí sa tu chcú zdržať dlhšie, zaplatia za každých aj začatých 30 minút jedno euro.  Drahšie parkovanie má vodičov prinútiť parkovať na frekventovanej ulici len nevyhnutnú dobu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav