Muža obvinili z vraždy spolumajiteľa domu

  • Spravodajstvo
  • 28. júla 2011, 10:32
  • Autor:sita/red

BRESTOVANY – Policajný vyšetrovateľ v stredu 27. júla obvinil 39-ročného muža z Brestovian z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Brestovanec v nedeľu 24. júla zavraždil 52-ročného spolumajiteľa domu. V prípade uznania viny mu hrozí odňatie slobody na 15 až 20 rokov.

Ako uviedla Martina Kredatusová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave, obvinený muž si podľa polície v nedeľu 24. júla ráno pripravil dva kuchynské nože, s úmyslom usmrtiť spolumajiteľa domu, v ktorom býval. Po tom, ako 52-ročný Jozef vošiel do dvora, ho Brestovanec bodol dvakrát do hrudníka. Čepeľ noža sa pri bodnutí zlomila a napadnutý muž spadol na zem. Obvinený ho následne bodol do hrudníka druhým nožom a udrel ho tehlou. Napadnutý muž zraneniam na mieste podľahol. Obvinený odtiahol jeho telo na trávu, z vrecka mu zobral mobilný telefón a kľúče od auta. Telo prikryl doskami a plachtami a v úmysle zahladiť stopy, zaviezol jeho auto do Trnavy. Nechal ho zaparkované medzi obytnými blokmi, vrátil sa späť do Brestovian a na druhý deň ráno preložil telo do jamy pripravenej v neobývanej miestnosti domu. Telo zasypal vápnom, cementom a zeminou.

Telo v utorok 26. júla našli policajti pri pátracej akcii po nezvestnom Jozefovi. Muža polícia zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade uznania viny mu hrozí odňatie slobody na 15 až 20 rokov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek