Krása a čaro Orientu v Piešťanoch

  • Spravodajstvo
  • 25. júla 2011, 15:40
  • Autor:

Každá žena túži byť krásna ako bohyňa, ohybná ako osika, zvodná ako víla, čo utancuje chlapa až k šialenstvu. S troškou nadsádzky by sa dalo povedať, že takúto schopnosť majú orientálne brušné tanečnice. Veď nebyť zvodnej Salome, sotva by roztopašný Herodes splnil želanie krutej Herodiady… V pripravovanom vydaní Piešťanského týždňa si môžete prečítať rozhovor s Kamilou Bzduškovou, ktorá ako zvodná Sahar vedie brušné tanečnice zo skupín Shams a Amira bellydance.

Pár spomienok futbalových pamätníkov z Modrovej



Ľudia z Modrovej si pripomenuli šesťdesiat rokov od chvíle, kedy sa v tejto obci začal hrať organizovaný futbal. Pri tejto príležitosti obec vydala publikáciu, v ktorej sú okrem iného zachytené aj spomienky tých, ktorí strávili na zelenom trávniku a s futbalovou loptou mnoho rokov. Knižku, ktorá mapuje šesť desaťročí futbalu v Modrovej zdobia aj mnohé fotografie. Krstným otcom publikácie sa stal strelec víťazného gólu proti Barcelone v Pohári víťazov pohárov z roku 1969 Ján Čapkovič. Krstilo sa originálne – posekanou zelenou trávou z futbalového trávnika.

Matej Rusnák by si chcel vyskúšať maratón v Singapure



Odchovanec piešťanskej Sĺňavy kanoista Matej Rusnák sa v súčasnosti na „domovskej vode“ pripravuje na majstrovstvá sveta, ktoré sa uskutočnia v polovici augusta v maďarskom Szegede. Farby Sĺňavy posledne reprezentoval aj na majstrovstvách Európy v Záhrebe, kde vo finále skončil v C1 mužov do 23 rokov na 1000 metrov siedmy.

Receptár Monsalvy: Gaštan Torta



Pre milovníkov sladkých dobrôt sme v spolupráci s piešťanskou cukrárňou Monsalvy pripravili seriál fotoreceptov. Tentoraz si môžete vystrihnúť a založiť recept na gaštanovú tortu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav