Piešťanské ulice budú rozkopané do konca leta

  • Spravodajstvo
  • 13. júla 2011, 13:42
  • Autor:red

PIEŠŤANY – Piešťanci si už snáď zvykli, že mesto je v poslednom období stále rozkopané. Rozsiahlejšie rozkopávky sú na Sládkovičovej ulici a pred Železničnou stanicou. Informácie o prebiehajúcich i plánovaných prácach nám poskytol Roman Fixel, referent pre dopravnú a technickú infraštruktúru mesta Piešťany.

Na uliciach Kukorelliho, Matuškova, Hodžova, Rastislavova, Sládkovičova a Dominika Tatarku sa etapovite realizujú výmeny nízkotlakového plynovodu za stredotlakový. Ukončenie prác ja naplánované do 30. augusta. Ako uviedol Roman Fixel, do budúcna bude na základe merania a opotrebovania nízkotlakových (NTL) plynovodov prebiehať rekonštrukcia na ulici Pod Párovcami a okolia so začatím realizácie na jeseň 2011, resp. v marci 2012. Predmetné stavby realizuje SPP – distribúcia, a. s. Bratislava s dodávateľskou firmou, ktorá vymieňa všetky prípojky k rodinným domom a priľahlých objektov až po plynové hodiny bez ďalších investícií občanov.

Ďalšie prácie prebiehajú na Staničnej ulici v súvislosti s budovaním prípojky vody k železničnej stanici. Ukončené by mali byť do 1. augusta 2011. Taktiež sa realizujú havarijné rozkopávky vodovodu na Kalinčiakovej ulici s ukončením prác do 18. júla 2011 a plynovodu na Ulici Mateja Bela s ukočením prác do 15. júla 2011.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav