Reštaurácia takmer zhorela

  • Spravodajstvo
  • 6. júla 2011, 10:47
  • Autor:HaZZ/red

PIEŠŤANY/HLOHOVEC – Piešťanskí hasiči pomáhali kolegom z Hlohovca pri likvidácii požiaru, ktorý vznikol v stredu 6.júla okolo tretej hodiny ráno v reštaurácii na Dukelskej ulici v Hlohovci. Predbežná škoda bola majiteľom vyčíslená na 9 958,-€ a uchránené hodnoty na 199 164,-€. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania.

Na operačné stredisko OR HaZZ v Piešťanoch bol v stredu 6. júla 2011 o 03:11 hod. políciou nahlásený požiar reštaurácie na Dukelskej ulici v Hlohovci. Na miesto požiaru boli vyslaní piati príslušníci HaZZ z hasičskej stanice Hlohovec s technikou MB Atego a Iveco Trakker. Na základe vizuálnych zistení počas jazdy na miesto požiaru si veliteľ zásahu vyžiadal ďalšie jednotky. Na miesto boli ďalej vyslaní dvaja príslušníci HaZZ z hasičskej stanice v Piešťanoch s technikou Iveco Trakker.

Po príjazde na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o požiar na terase reštaurácie, pričom horel priestor grilu a priľahlej unimobunky s chladiarenským zariadením vo vzdialenosti približne jeden meter od hlavného objektu reštaurácie. V objekte sa v čase príjazdu hasičskej jednotky nik nenachádzal a na mieste bol prítomný majiteľ objektu a jeden zamestnanec. Na mieste zasahovala polícia.

Na susednom objekte sa požiar šíril do strešnej konštrukcie. Požiar bol lokalizovaný a následne likvidovaný za použitia troch prúdov „C“. Práce boli vykonávané v ADP a požiarisko bolo monitorované termokamerou. Po úplnej likvidácii požiaru bolo miesto udalosti odovzdané majiteľovi objektu a príslušníci sa vrátili v čase 05:38 hod. na svoje základne. Majiteľom bola predbežne škoda vyčíslená na 9 958,-€ a uchránené hodnoty na 199 164,-€. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava