V Trebaticiach sa prevrátilo auto na strechu

  • Spravodajstvo
  • 4. júla 2011, 08:55
  • Autor:(red), foto: HaZZ

PIEŠŤANY – Piešťanskí hasiči vyrážali minulý týždeň k šiestim udalostiam. Zavolali ich k dopravným nehodám, hasili kontajner, pílili strom a absolvovali aj previerkové cvičenie.

Na parkovisku pri Bille dohorel kontajner na komunálny odpad, ktorý uhasili piešťanskí hasiči v utorok v noci. Aj keď požiarom vznikla škoda za približne 180 eur, bola by oveľa väčšia nebyť pozornosti hliadkujúcich policajtov, ktorí zazreli dymiaci kontajner okolo po tretej ráno. Odtiahli ho ďalej od ostatných smetných nádob pri činžiakoch a zavolali hasičov. Tí oheň zlikvidovali vysokotlakovým prúdom vody.

Ak chcete predať staré, dlhší čas odstavené auto, môže sa vám prihodiť niečo podobné, ako sa stalo minulý štvrtok majiteľovi staršieho Fordu Fiesta na Kostolnej ulici v Drahovciach. Auto sa mu po naštartovaní vznietilo a vyhorel celý priestor okolo motora. Keď hasiči do Drahoviec dorazili v hustom lejaku, pohotový majiteľ mal už požiar zlikvidovaný. Príslušníci nepojazdné auto odtiahli na bok z komunikácie.

Piešťanských hasičov zavolali z koordinačného strediska aj v piatok 1. júla o 1.48 h. Hliadkujúci policajti, ktorí prechádzali cez Dolný Lopašov, objavili totiž na štátnej ceste v smere od Vrbového k Chtelnici spadnutý strom. Hasiči ho popílili a odpratali.

V ten istý deň absolvovali príslušníci HaZZ v Piešťanoch aj previerkové cvičenie. Jeho cieľom bolo preverenie časového limitu výjazdu jednotky z hasičskej stanice, ktorá je momentálne v rekonštrukcii.

Pred kruhovým objazdom pri Tescu sa v piatok podvečer „ťukli“ tri osobné autá, ktoré nestihli zareagovať a dobrzdiť. Z jedného z áut vytekali prevádzkové kvapaliny. Hasiči ich zlikvidovali vapexom a vykonali protipožiarne opatrenia.

V sobotu nadránom sa v Trebaticiach prevrátilo na strechu osobné motorové vozidlo Seat Ibiza. Jeho vodič mal šťastie v nešťastí. Aj keď auto zničil, vyviazol bez zranenia. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Hasiči vykonali protipožiarne opatrenia, zlikvidovali vytečené prevádzkové kvapaliny a auto vrátili nazad na kolesá.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav