Bývanie v Trebaticiach = pohodové bývanie

  • Inzercia
  • 4. júla 2011, 12:49
  • Autor:

Trebatice ako prvú obec za Piešťanmi smerom na Vrbové pozná asi každý Piešťanec, ale aj obyvatelia okolitých miest a obcí. V súčasnosti môžeme túto sympatickú obec zaradiť medzi „dravce“ v našom regióne.

Je tu možné pozorovať čulý stavebný ruch. Ten sa spája samozrejme s príchodom nových investorov a vytváraním nových pracovných miest. Nevídané hodnoty má miestna miera nezamestnanosti, ktorá sa dlhodobo pohybuje pod dve percentá, čo je minimálne župný rekord. Prácu si tu určite nájdu nielen priamo obyvatelia, ale aj ľudia z blízkeho aj vzdialenejšieho okolia.

Obec prešla kompletnou rekonštrukciou centrálnej časti, dokončuje sa rekonštrukcia chodníkov, vynovená je škola, moderné detské ihrisko, futbalový štadión a rozširuje sa tu predajná sieť a služby. Trebatice sú vlastne dopravným uzlom na všetky smery a do centra Piešťan je to autom menej ako 10 minút.
Hlas ľudu je ten podstatný. Preto sme sa opýtali Romana Sekáča, ktorý už v nových bytovkách v Trebaticiach býva, na jeho názor a skúsenosť:

„Ja  už  bývam v novej bytovke  v  Trebaticiach (v prvom vchode – pozn. red.) viac ako pol roka. Oslovila ma lokalita, riešenie bytu spolu s veľkým balkónom a pivnicou a hlavne spôsob riešenia vykurovania a dodávky teplej vody. Energeticky úsporné bývanie bol pre mňa posledný dôvod, ktorý rozhodol o kúpe. Ušetrím mesačne na energiách okolo 70 eur.
Ďalšou neodškriepiteľnou výhodou je parkovacie miesto ku každému bytu priamo pred bytovkou. Keď sa vraciam večer z práce, môžem si byť istý, že budem mať kam zaparkovať. Taktiež nemusím mať obavy, že do rána mi moje auto niekto niekam neposunie… A extra bonusom je sauna, ktorú máme k dispozícii iba my, obyvatelia domu. Kúpu bytu som, samozrejme, riešil hypotékou. Založil som samotný kupovaný byt.“

!!!!SÚŤAŽ!!!!


Napíšte nám, aký extra bonus je ponúkaný obyvateľom nových bytov v projekte BYTOVKY TREBATICE.
Zapojiť do súťaže sa môžete na stránke www.bytovkytrebatice.sk Náhodným výberom bude vyžrebovaný jeden výherca, ktorý získa nákupný poukaz v hodnote 100 eur do predajne DOMOSS.

Stabilným partnerom projektu Bytovky Trebatice je predajca DOMOSS Piešťany. Ten venuje pri kúpe bytu novým majiteľom šek v hodnote 700 eur na nákup ľubovoľného tovaru vo všetkých svojich predajniach.

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav