Romantický víkend v lone prírody

  • Inzercia
  • 30. júna 2011, 11:45
  • Autor:inz/Foto:vikendovechalupy.sk

Chystáte sa stráviť dovolenku na Slovensku a hľadáte vhodné ubytovanie v chatách? Chaty na Liptove v lone prírody, na prenájom s mnohými možnosťami na oddych aj aktívnu dovolenku na dosah ruky. Liptov je jedným z najkrajších regiónov cestovného ruchu na Slovensku nielen vďaka vynikajúcim prírodným podmienkam, ale aj kultúrnym i historickými pamiatkam, zachovanej ľudovej architektúre, podzemným krásam.

Chaty na Liptove to je ideálna letná dovolenka v lone prírody s množstvom ponúkaných aktivít!Víkendové chalupy tvoria malebnú osadu, ktorá sa nachádza v pokojnej zátoke priehrady Liptovská Mara. Tieto chalúpky vám zaručia únik z každodenného stereotypu, uponáhľaného života a poskytnú Vám návrat do "detských" čias, bez starostí. Chaty na Liptove sú Vám k dispozícii celoročne na prenájom i kúpu.

Zástavba chalúp sa nachádza pri vstupe do rovnomennej turistickej obce Liptovský Trnovec v smere od Liptovského Mikuláša, priamo zo štátnej cesty. Ani nie 700 m od drevených chalúp sa nachádza vodná priehrada Liptovská Mara, ktorá je veľkým lákadlom pre všetkých ľudí z blízkeho aj ďalekého okolia pre možnosti kvalitnej rybačky alebo pre športovo naladených priaznivcov. Pre fanúšikov vodných športov služby Liptovskej Mary ponúkajú vodné skútre či vodné lyžovanie.

Lokalita ponúka nádherné výhľady na samotnú priehradu Liptovská Mara, na juhu na hlavný hrebeň Nízkych Tatier, na severe Západne Tatry a severozápadné Chočské vrchy a Popradská kotlina na východe. Vďaka tomu sú chaty na prenájom vhodné aj pre tých z vás, ktorí hľadáte ubytovanie v Tatrách.
Viac info: Víkendové chalupy na Liptove

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava