Namiesto indexov dostali do rúk golfové palice

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. júna 2011, 13:11
  • Autor:

TRNAVA/PIEŠŤANY – Namiesto indexov dostali akademici v závere semestra do rúk golfové palice. Netradičné zakončenie semestra pripravila pre univerzity Fakulta masmediálnej komunikácie (FMK) Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. V dňoch 24. – 25. júna zorganizovala v golfovom areáli Spa-Golf Piešťany Golfový šampionát univerzitných tímov. Ide o historicky prvý golfový turnaj na Slovensku, na ktorom na greenoch budú súperiť pedagógovia a študenti slovenských aj zahraničných vysokých škôl.

 „Býva zvykom, že posledným kontaktom pedagóga a študenta v závere semestra je zápis známky do indexu. Chceme vytvoriť tradíciu príjemnejšieho zakončenia náročného skúškového obdobia bez oficialít a mimo prednáškovej auly. Na golfovom turnaji sa pedagógovia a študenti stretnú bez kravát a indexov, v krásnom prostredí a priateľskej atmosfére. Veríme, že zástupcovia univerzít budú z podujatia odchádzať ako súdržné tímy, ako partneri a priatelia,“ priblížila podujatie dekanka FMK UCM Dana Petranová.

Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, organizátor šampionátu, chce týmto spôsobom posilniť akademické väzby a upevniť pocit hrdosti študentov a zamestnancov na svoju alma mater. Myšlienka zorganizovať univerzitný golfový šampionát vznikla v Atteliéri, kreatívnej a eventovej agentúre Fakulty masmediálnej komunikácie (FMK). Pod odborným vedením pedagógov sa v nej študenti učia marketingu v praxi – organizujú vlastné eventy, vytvárajú mediálne produkty a reklamné kampane. „Golfový šampionát univerzitných tímov je akciou, na ktorom si študenti môžu vyskúšať organizáciu veľkého podujatia, zabezpečenie PR, sponzoringu, mediálnej a marketingovej komunikácie. V agentúre im poskytujeme priestor otestovať si v praxi, ako funguje zázemie takejto akcie, od registrácie až po raut,“ vysvetlila dekanka  Dana Petranová.
Ako dopadol golfový šampionát, si budete môcť prečítať v pripravovanom vydaní PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj