Astronauti prehrali až vo finále

  • Šport / Ostatné športy
  • 24. júna 2011, 09:01
  • Autor:šg

PIEŠŤANY/BREZOVÁ POD BRADLOM – Na prvom ročníku turnaja Bradlan Beach Handbal 2011 v plážovej hádzanej v Brezovej pod Bradlom štartovalo šesť mužstiev. Nechýbali medzi nimi ani piešťanské kolektívy Zepáar Astronautov a GMO.

Úspešnejším z našich bolo mužstvo astronautov, ktoré v zostave Nedorost, Matej Fázik, Michal Fázik, Kotula, Jakubík, Borek a Paulík postupne zdolalo Komakov Lehota pod Vtáčnikom a GMO Piešťany 2:0, Beach Boys Modra a Stupavské Langoše 2:1 po samostatných nájazdoch. Vo večernom finále sa astronauti stretli s modranskými Mýtnickými vlkmi. Keďže vo vyrovnanom zápase vyhralo každé mužstvo jeden polčas, o víťazovi rozhodovali až samostatné nájazdy. V nich sa ukázali skúsenosti Modrančanov, ktorí vyhrali 6:4 a celý zápas 2:1. Vďaka tomu sa stali víťazmi turnaja, kým Astronauti skončili opäť iba druhí. „Dramatické boli nájazdy aj v ďalšom našom zápase so Stupavčanmi. Po dvoch sériách sme prehrávali už 0:4, no napokon sme to otočili na 6:5," vylíčil nám priebeh zápasu, ktorý zabezpečil Piešťanom finále, Martin Nedorost.

Ďalšie piešťanské mužstvo GMO síce odohralo viaceré vyrovnané zápasy, no napriek tomu prehralo štyri z nich 0:2. Piatu priečku si zabezpečili
vďaka víťazstvu nad Komakmi 2:1, keď za stavu 1:1 na polčasy vyhrali na samostatné nájazdy 6:3. Mužstvo GMO hralo v zostave: Bolješik, Dra-hovský, Stano, Dörnhofer, Kryštúfek a Varačka. Cenu pre najkrajšieho hráča získal Michal Bolješik z GMO.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín