POZRITE SA: Karibik medzi panelákmi

  • Kultúra a spoločnosť
  • 23. júna 2011, 13:30
  • Autor:ar

PIEŠŤANY – Piešťanské deti sa budú môcť od budúceho týždňa zabaviť na novom detskom ihrisku Karibik na Ulici Andreja Hlinku. Za jeho vybudovaním stoja iniciatívne mamičky z Materského centra Úsmev. V realizácii projektu im pomohlo aj Mesto Piešťany. Primátor mesta sa zúčastní aj jeho slávnostného otvorenia, ktoré sa uskutoční v utorok 28. júna o 10.00 h. Na otvorenie sú pozvané všetky detičky z Piešťan.

"Celé sa to začalo vo februári, kedy sme oslovili mestských poslancov a spýtali sme sa ich, či považujú projekt vybudovania nového detského ihriska na Andreja Hlinku za perspektívny nápad. Zistili sme, že poslanci sú tomu veľmi naklonení. Pomohla nám pani poslankyňa Wernerová a pán poslanec Cifra. Pán primátor bol rovnako nadšený týmto nápadom a projekt si zobral pod svoju záštitu. Pomohol nám vybaviť povolenie na stavbu, na oplotenie a na montovanie jednotlivých zariadení, ktoré sme si zháňali už sami sponzorsky," vysvetľuje Dáša Dzurechová z MC Úsmev Piešťany.
Detské ihrisko Karibik na Andreja Hlinku 41 bude slávnostne otvorené v utorok 28. júna o 10.00 h. 
Deti do šesť rokov v sprievode rodičov sa budú na ňom môcť zahrať v pracovných dňoch v čase od 8.00 do 12.00 h a od 15.00 do 19.00 h.
Pozrite si, ako pokračujú práce…
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava