Nemocnica má nového riaditeľa

  • Spravodajstvo
  • 23. júna 2011, 17:30
  • Autor:red

PIEŠŤANY – Piešťanská nemocnica má nového riaditeľa. Od 10. júna ju vedie Róbert Mamrilla. Do funkcie ho menovala správna rada, ktorej predsedníčkou je poslankyňa NR SR, Katarína Cibulková.

[author][/author][copyright][/copyright][order]1[/order][contentimg][/contentimg]
Piešťanskú nemocnicu vedie ekonóm Róbert Mamrilla.

Nový štatutár chce viesť Nemocnicu Alexandra Wintera v procese transformácie zdravotníctva s rešpektom k jej štatútu a poslaniu. Cieľom je zachovať kvalitnú zdravotnícku starostlivosť pre obyvateľov, založenú na odbornom zázemí a vyrovnanom hospodárení. „Vážim si prácu všetkých pracovníkov v zdravotníctve. Budem sa usilovať o váš pocit bezpečia, ale zároveň budem trvať na transparentných zmluvných vzťahoch a profesionálnej kvalite“, uviedol vo vyhlásení pre zamestnancov nemocnice. Svoj program a priority predstaví nový riaditeľ po dôkladnom internom audite a partnerských rokovaniach v septembri 2011. Dovtedy bude zároveň koordinovať aktivity v súlade s transformáciou zdravotníckych zariadení podľa uznesenia vlády SR.

Ing. Róbert Mamrilla ukončil začiatkom 90-tych rokov Ekonomickú Univerzitu, Fakulta obchodu v Bratislave a počas praxe absolvoval viacero špecializovaných manažérskych kurzov zameraných na financie, riadenie tímu a manažment zmien. Kariéru začal v medzinárodnej hotelovej sieti, viedol marketing a predaj. Ako generálny riaditeľ  nadnárodnej aliancie bol zodpovedný za procesný manažment zmluvných vzťahov  obchodných prípadov v strednej Európe. Neskôr pre zahraničnú investorskú skupinu koordinoval vybrané aktivity na Slovensku v oblasti potravinárstva a pôdohospodárstva. Ostatný rok sa venoval vzdelávaniu a manažment poradenstvu pre vytváranie moderných funkčných biznis modelov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava