AKTUALIZOVANÉ: Ani dážď nepokazil truckerom náladu

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 19. júna 2011, 10:15
  • Autor:ar/Foto: supa/mr/ed

PIEŠŤANY – Sobotné popoludnie na piešťanskom letisku sa nieslo v znamení Truck Arény 2011. V pripravenom programe si každý našiel niečo – športové exibície boli doplnené jedinečným hudobným programom. Ten si vychutnávali hlavne návštevníci, ktorí sa nedali odradiť neutíchajúcim dažďom a zabávali sa v rytme nestarnúcich hitoviek Petra Nagya.

Zamračená obloha nad letiskom neveštila nič dobré už počas športových exibícií, na ktorých sa predstavili kaskadéri z tímu Pepu Sršňa, cyklotrialisti, rýchle autá či silné ťahače. Kaskadér Pepa Sršeň predviedol so svojimi kolegami dychvyrážajúce adrenalínové kúsky nielen na motorkách ale i skútroch. Na vlastnej koži si mohli jazdu s Pepom, ktorý je držiteľom siedmich svetových rekordov, vyskúšať aj odhodlané dámy. Tie často skončili s bielou tvárou, ale prežili.
V šprinte a slalome medzi sebou súťažili truckeri i vodiči valníkov. Milovníci rýchlych áut si taktiež prišli na svoje. Ako prekvapenie pre návštevníkov bol pripravený krst pretekárskeho vozidla, ktoré bude túto sezónu jazdiť na automobilových pretekoch vo farbách hudobnej skupiny Horkýže Slíže. A práve chalani z tejto skupiny ho priamo na Truck aréne pokrstili do sezóny 2011.
((myvideo:2))
Počasie sa rapídne zhoršilo so začiatkom hudobného programu. Vystúpenie skupiny Kabát Revival si užívalo zopár odvážlivcov pod dáždnikmi. Vytrvalosť dažďa však neodstrašila divákov, ktorí sa tešili na vystúpenie legendy česko – slovenskej pop – music Petra Nagya. 
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav