Chyťte si rybu vo vynovenej Rybárskej bašte v Bašovciach

  • Inzercia
  • 16. júna 2011, 15:32
  • Autor:inz

Plánujete si rodinný výlet na bicykloch alebo príjemnú oslavu päťdesiatin? Čaká vás svadba, krstiny, firemná párty či štátnice? Ponúkame vám tip. Navštívte kompletne zrekonštruovanú Rybársku baštu v Bašovciach. Uprostred prírody, pri rybníku, pod oblohou, na terase s parketom, v separé salóniku alebo na tráve pri grile či pri spoločnej rybačke prežijete príjemné chvíle so svojimi najbližšími s bruškom plným špecialít. Veď nenadarmo sa hovorí – láska ide cez žalúdok.

V Rybárskej bašte o tom vedia svoje. Ponúknu vám nielen najnáročnejšie rybie špeciality, ale aj originálny slovenský zabíjačkový tanier, steaky so zeleninou, voňavé pečené údené koleno, ruskú uchu Astrachan či vynikajúce halászlé. Pre vegetariánov tu majú mix šalátov, kapustové strapačky, krehké jablkové štrúdle, palacinky či ovocné poháre. Výber jedál je pestrý, uspokojí najnáročnejších gurmánov. Novinkou je podávanie pečených rýb, ktoré prejdú dymom udiarne. Chutia ako na Kulhane.
V sústave rybníkov, kde sa mihajú vrtké zubáče, pstruhy, šťuky alebo o niečo pomalšie jesetery, sumce, amury či kapry, si budete môcť vyskúšať volanie divočiny. Veď človek bol odpradávna lovcom a v prírodnom prostredí, ďaleko od hluku áut, zrelaxujete pri rybačke aj bez rybárskeho povolenia. „Ak ste ešte nikdy nechytali ryby, my vás to naučíme," zaručuje kvalitné zaškolenie riaditeľ Rybárskej bašty v Bašovciach Peter Vatrt. „Dostanete udicu, vedro, návnadu aj podberák. Náš zriadenec vám vysvetlí ako na to. Je to úžasný pocit, keď sa vám na háčiku začne trepať ryba, ktorú si potom môžete sami pripraviť. My vám ju vyčistíme. Ale ak sa vám nechce grilovať či piecť, urobíme to za vás. Neoľutujete, oblížete si všetky prsty. No ak by ste mali naponáhlo, môžete si úlovok vziať domov a urobiť si hostinu vo vašej kuchyni," hovorí riaditeľ.
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav