Dve prvenstvá spod deravých košov ostali doma

  • Šport / Basketbal
  • 13. júna 2011, 14:43
  • Autor:Štefan Gregorička/video: ar

PIEŠŤANY – Na bývalom hádzanárskom ihrisku v parku sa stretli vyznavači basketbalu z viacerých slovenských miest na piešťanskom RANN streetbale 2011. Hlavný rozhodca Peter Sedláček mal veľa práce, veď do bojov o prvenstvo sa zapojilo až 37 kolektívov.

Súťaž mužov vyhralo mužstvo Mesto snov Piešťany v zostave  Peter Bialoň, Michal Mikuš, Viktor Kubica, Matej Rajčany a Filip Horňák pred Zlepencom Bratislava (Peter Siváček, Matúš Vršek, Tomáš Samek a Dalibor Uher) a Krkovičkou Trnava (Tomáš Němec, Marián Treflík, Pavol Fekonja, Martin Synak).

V mixoch bolo najlepšie družstvo Pruhované Tapety Bratislava v zostave: Michal Rosival, Daniel Čapla, Andrej Kuffa a Kristína Múčková pred piešťanským ZOOO (Lenka Varhaníková, Adriana Čavojská, Soňa Rybáriková, Miroslav Bernat a Alojz Kunovský) a Svätou trojkou Bratislava (Matúš Luley, Zuzana Smuteková, Pavla Mračková a Michaela Trajlínková).

V mixe mladých vyhrali piešťanské Reďkovky (Alexandra Vassová, Bibiana Bartošová, Nikola Grňová, Aneta Blašková a Laura Horváthová) pred Piraňami Stará Turá (Bianka Krajčušková, Kristína Minárechová, Katarína Tóthová, Kristína Čelešová a Andrea Potúčková) a Dúhovými poníkmi Piešťany (Lukáš Vavro, Palo Daňko, Richard Novák, Denis Juriš a Libuša Rybanská).

Súčasťou podjatia boli aj sprievodné akcie. V streľbe trojok bola najlepšia Kristína Múčková z Bratislavy a v pokusoch od polovice ihriska, spojený s hádzaním trestných hodov mal najpresnejšiu ruku Ľuboslav Plachý z Vranova nad Topľou.
((myvideo:1))
Súvisiace články: Hokejbalové ihrisko ovládli basketbalisti

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel