Vodiči pozor: Na Dlhej ulici je neoznačená rozkopávka

  • Spravodajstvo
  • 10. júna 2011, 09:42
  • Autor:red

AKTUALIZOVANÉ – PIEŠŤANY – Pokiaľ sa vyberiete autom cez Dlhú ulicu, mali by ste zvýšiť pozornosť a dať si pozor. Je tam totiž na niekoľkých miestach vyfrézovaná vozovka bez toho, aby bola riadne označená dopravným značením.

Ešte včera vo večerných hodinách zareagoval na celú situáciu náš čitateľ: „Mali by ste si ísť na Dlhú ulicu nafotiť, ako je rozkopaná cesta. To by nebolo nič nezvyčajné v Piešťanoch, no vyfrézovaná vozovka nie je vôbec označená.“
Podľa čitateľa, pokiaľ by tadeto v noci išiel buď motocyklista či vodič auta a nevšimol by si rozbitú cestu, mal by určite problémy.
Prečítajte si názor projektanta dopravných stavieb L. Bielického, ktorý k celej situácii zaujal nasledovné stanovisko:
"Vo štvrtok 9. júna pracovníci firmy Mikulek odfrézovali niekoľko pásov vozovky na Dlhej ulici v Piešťanoch. Počas samotných prác bola značne obmedzená premávka na tejto ulici, určite nebola ponechaná minimálna prejazdná šírka 5,5 metra a žiadne dopravné značenie neupozorňovalo vodičov na tieto práce, premávka nebola riadená.
Po ukončení prác v tento deň, zostali na vozovke odfrézované pásy, nikde však nebola osadená jediná prenosná dopravná značka, ktorá by upozorňovala na nerovnosti na vozovke. Na ceste tiež zostali úlomky asfaltu. Videl som niekoľko áut prudko brzdiť pred týmito pásmi.
V piatok ráno bol stav rovnaký. Požičanie jednej prenosnej dopravnej značky na jeden deň stojí približne 0,50 euro. Ľahko sa dá vypočítať koľko by ich stálo napríklad osem na dva možno tri, či štyri dni? Oproti tomu, koľko stojí pneumatika, disk, prípadne náboj! Spravenie vyššie menovanej firmy považujem minimálne za arogantné."

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila