POZRITE SA: Bowlingové zlato obhájil Victoria tím

  • Šport / Kolky
  • 7. júna 2011, 11:18
  • Autor:Viera Dusíková/ video: vd, md, strih: ar

PIEŠŤANY – V Bowling centre Victoria sa v nedeľu dopoludnia konal štvrtý ročník Medzinárodného turnaja v bowlingu o pohár primátora mesta Piešťany. Podujatie bolo aj narodeninovou oslavou centra a zároveň bodkou za štvordňovým maratónom podujatí Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny v Piešťanoch. Pohár primátora obhájili favoriti turnaja z Victoria tímu.

Na troch dráhach súťažili zástupcovia partnerských miest z Fínska a Slovenska, na dvoch hrali Rusi, na jednej bojovalo o obhájenie minuloročného prvenstva domáce družstvo Victoria a na poslednej sa činili študenti Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Piešťanoch. Novinkou bolo, že slovenské farby v tomto roku zastupovali študenti z mládežníckeho parlamentu s predsedom Michalom Hynekom a jeho kolegami i krásnymi kolegyňami, o ktorých sa víťazi tohtoročného pohára primátora vyjadrili, že ich považujú za najväčšiu konkurenciu. Pohár primátora z rúk Rema Cicutta prevzalo družstvo Victoria v zložení: Dušan Obert, Peter Moravčík, Anton Karaba a Daniel Sulák. Druhí boli študenti Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej a tretí skončili Fíni.

Študenti zastupovali družstvo z mestského úradu, odfotil sa s nimi Remo Cicutto. (Foto: M. Dusík)


Na turnaji odovzdávali majitelia centra aj ceny partnerským mestám. Pohár víťaza si do Heinoly odniesli fínski hráči, na druhej priečke skončili študenti z druhej dráhy, kde pretekal aj zástupca Mestského úradu v Piešťanoch Ladislav Duračka, a na tretej priečke boli ich kolegovia z parlamentu. „Úvodný hod predviedol jeden z víťazov amatérskeho turnaja v bowlingu, Filip Horňák,“ informovala nás majiteľka centra Tatiana Polianina. Spolu s kolegom Alexejom Simakovom, ktorý predniesol slávnostný prípitok, odovzdali aj ďalšie dve ceny amatérskym hráčkam Zuzane Danyi a Renáte Taranovej. Zuzana bola víťazkou, Renáta sa umiestnila na tretej priečke.

((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín