Rekonštrukcia Teplickej si vypýtala dva milióny

  • Spravodajstvo
  • 6. júna 2011, 16:01
  • Autor:

V závere tohto týždňa by mesto malo dať do predčasného užívania poslednú časť zrekonštruovanej Teplickej ulice. Už od 30. júna by sa vodiči mohli autom dostať cez vynovenú centrálnu tepnu Piešťan. V aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa si pripomenieme všetky zásadné etapy pri rekonštrukcii tejto piešťanskej centrálnej tepny.

Kúpele plánujú preinvestovať päť miliónov eur



Po valnom zhromaždení, ktoré sa konalo 23. júna, informoval zástupcov tlače generálny riaditeľ Klaus Pilz o hospodárení Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany (SLK). Akcionári kúpeľov, podľa informácií dostanú za jednu akciu 54 centov. Mesto Piešťany s podielom 10 percent získa viac ako 81-tisíc eur.

Dvadsaťpäťročnú plošinu plánujú vymeniť za novú



V programe júnového mestského zastupiteľstva sa nachádza aj návrh na nákup vysokozdvižnej plošiny, ktorú chcú kúpiť Služby mesta Piešťany (SMP) z vlastných zdrojov. V súčasnosti pracovníci SMP využívajú pracovnú plošinu, ktorá bola vyrobená ešte v roku 1986. Predpokladaná cena novej sa je stanovená na 80-tisíc eur.

Dažďové jazierko často zdobí chodník  pri Kruhovke



„Chcel by som mojou troškou prispieť k vylepšeniu postojov občanov, k mestu, v ktorom málokto povie otvorene, čo si myslí, a to tiež aj vedenie mesta. Už asi mesiac posielam mailom pracovníkom Služieb mesta Piešťany informácie a obrázky s prosbou o úpravu chodníka pri Kruhovke,“ takto začína mail nášho čitateľa, ktorý upozorňuje na jamu v chodníku, v ktorej sa po výdatnejších dažďoch drží voda ako v jazere.

Najmladšia majsterka sveta je z Piešťan


V Bratislave sa v nedeľu skončili majstrovstvá sveta mužov a žien v hokejbale. Slovenský reprezentačný dres na nich obliekli aj dvaja Piešťanci. Za ženy hrala Gabriela Žitňanská a za mužov Richard Filip. Z tejto dvojice bola úspešnejšia Gabika Žitňanská. Stále ešte len 14-ročná športovkyňa sa môže pochváliť hneď dvoma prvenstvami. Bola nielen najmladšou účastníčkou šampionátu, ale zároveň aj členkou družstva Slovenska, ktoré sa stalo majstrom sveta.


Ešte viac užitočných správ z regiónu vám prinesie aktuálne vydanie Piešťanského týždňa, najčítanejšieho regionálneho týždenníka.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava