Celoročná súťaž o najlepšiu čokoládovú tortu

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. mája 2011, 14:15
  • Autor:red

Máte svoj obľúbený, vyskúšaný a overený recept na čokoládovú tortu? Chutí vám a dopriali by ste ju ochutnať aj iným? V spolupráci s čokoládovňou Monsalvy, ktorej čokoládové dobroty chutia všetkým maškrtníkom, pripravil Piešťanský týžden pre šikovné cukrárky celoročnú súťaž. Podeľte sa o svoj recept na čokoládovú tortu a získajte zaujímavé ceny.

Recept musí okrem potrebných surovín obsahovať aj postup prípravy a fotografiu výslednej podoby tortičky (foto postupu prípravy nie je nutné). Zaslané recepty vyhodnotí každý mesiac odborná porota z čokoládovne Monsalvy.
Podľa receptu, ktorý vyhodnotí porota ako najzaujímavejší, cukrárky z Monsalvy upečú tortu. Tú potom budú môcť ochutnať hostia čokoládovne po celý nasledujúci mesiac. Torta bude pritom niesť meno víťazky receptu daného mesiaca.

Hostia budú mať možnosť po ochutnaní hlasovať  za tortu priamo v Monsalvy.  Na konci roka sa potom dozvieme, ktorá z vybraných dobrôt podľa vašich receptov im najviac chutila. Tá sa stane tortou roka a v čokoládovni Monsalvy ju celý nasledujúci rok budú ponúkať pod menom víťazky. Tie, ktorých recepty budú mesačne vyhodnotené, získajú od Monsalvy sladký darček a víťazka sa môže tešiť na cukrárenský kurz. Všetky vyhodnotené recepty uverejníme v  týždenníku Piešťanský týždeň, čím môžete získať aj peknú zbierku zaujímavých a chutných receptov.

Svoje recepty môžete posielať na e-mailovú adresu torta@piestansky
tyzden.sk, poštou na adresu redakcie alebo doniesť osobne – Redakcia Piešťanského týždňa, Teplická 63 (City Passage), Piešťany.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav