Blog Petra Remiša: Kanibal

  • Blogy / Blogy
  • 23. mája 2011, 10:21
  • Autor:

Vážený pane, nevieme, či ste už v pekle, alebo sa vo forme oparu vznášate nad kafilérkou v Kysaku. Nevieme ani, či ste ozaj kanibal, alebo len mäsožravec, ktorému sa sprotivili sójové párky. V každom prípade Vám patrí isté uznanie.

Dokázali ste to, čo sa nedarilo Čubirkovej, Twins, ani grgajúcemu Patrikovi zo súťaže Slovensko má talent. A ten Ruda, ktorý organizoval deaflympiádu, Vám nesiaha ani po päty.

Lebo vy ste konečne dostali Slovensko na titulky.

Na päť minút Vás síce zatienil fínsky hokejový tréner pri vystupovaní z lietadla a prezident Medzinárodného menového fondu. Ale oni už vytriezveli a vy inšpirujete ďalej. Za súradnice z Vašej GPS-ky by zberatelia z Zürichu vysolili viac ako za Bátoryčkin nočník.

Okrem toho ste upokojili domácu scénu. Každému je ukradnuté fiasko v hokeji a fakt, či generálnym prokurátorom bude Trnka, Šípka, Hloch, alebo Jarabina. Dokonca ste dosiahli nemožné: Maďari v Horných Uhroch čítajú po slovensky!

Zatiaľ len bulvár. Ale odtiaľ je na skok k poézii. Aj Hviezdoslav bol najskôr „akože“ Maďar.

Chcem Vás za obec Krvavé šenky ubezpečiť, že nezabudneme. Postavíme Vám bustu a raz do roka pri nej nejakého starého Švajčiara posypeme čiernym korením. Spustíme tiež petíciu, aby Vám prezident posmrtne udelil metál.

Za zásluhy o propagáciu bezvýznamného fľaku na mape.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava