Nákladné autá sa zrazili pri Šulekove

  • Spravodajstvo
  • 19. mája 2011, 08:55
  • Autor:HaZZ

PIEŠŤANY/ŠULEKOVO – V stredu 18. mája o 13:36 hod. boli hasiči vyslaní k dopravnej nehode dvoch nákladných motorových vozidiel, ktoré sa zrazili za obcou Šulekovo (okres Hlohovec). Vodiči vyviazli bez zranení.

Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch nákladných motorových vozidiel – kamióna Scania s poľským evidenčným číslom a vyklápača T-815 s komunálnym odpadom, pričom obaja vodiči sa nachádzali mimo vozidiel a boli bez zranení.
Príslušníci vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia a posypali uniknuté prevádzkové kvapaliny sorpčnými látkami. Poľský kamión zostal umiestnený v protismernom jazdnom pruhu v smere Zelenice – Šulekovo a vyklápač T-815 bol prevrátený na pravom boku mimo cestnej komunikácie.
Na miesto udalosti sa dostavili zamestnanci spoločnosti, vlastniacej vyklápač s technikou T-815 UDS, pomocou ktorej postavili vyklápač T-815 na kolesá a odtiahli na odstavnú plochu cca 10 metrov od miesta udalosti, rovnako na uvedenú odstavnú plochu odtiahli za pomoci oceľových lán aj kamión. Do príchodu dopravnej polície príslušníci HaZZ riadili cestnú premávku z dôvodu uzatvorenia jedného jazdného pruhu, po jej príchode príslušníci sprejazdnili cestnú komunikáciu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel